De 9de editie van The Promised Land Open Air, dat plaatsvindt op 8 juli, wordt extra bijzonder! Na 4 jaar keert The Promised Land terug op de Ven in Velsen Zuid.

The Promised Land Open Air heeft drie stages, elk met een eigen sound. Hierdoor voelt het alsof er drie afzonderlijke feesten plaatsvinden bij De Ven, allemaal met één gezamenlijk doel: het vieren van classics. Speciaal voor deze editie staat de Belgische dj Franky Jones op de Oldskool/rave stage. Hij bracht in 1993 samen met Axel Stephenson “The first rebirth uit op bonzai records uit België. Naast hem staan bekende gezichten als Dj Rob, Luna, Dano en Gizmo.

Liefhebbers van techno en acid kunnen terecht bij “The Beginning” stage, waar onder andere Cynthia Spiering, Remy, Alexander Koning, Dimitri en Lucien Foort staan geprogrammeerd.
Nu de jongere generatie de oude rave ook ontdekt heeft leek het de organisatie niet meer als logisch om een van de boegbeelden van de “future rave & acid scene” te boeken. Cynthia Spiering groede de laatste jaren uit tot een allround rave & techno dj. Ze gaat op “The Promised Land: een speciale rave & acid set draaien.

Vorige editie was voor het eerst één stage niet overdekt. Dit werd door het publiek goed ontvangen. Daarom bouwt de organisatie dit keer een Open Air stage die zelfs twee keer zo groot is. Onder andere Jean, Gregor Salto en Ronald Molendijk draaien house en club classics om een zwoele zomer nog heter te maken.

Naast muziek worden bezoekers op The Promised Land Open Air vermaakt met toffe acts. Tot slot geen slappe patatjes of droge hamburgers, maar kwalitatief hoogwaardig festival eten. Van Aziatisch tot vegetarisch, de keuze is reuze.

LINE-UP:

Franky Jones
Cynthia Spiering
Lucien Foort
Remy Unger
Dimitri
Jean (IT set)
Gregor Salto
Dj Rob
Ronald Molendijk
Spider Willem
Luna
Francois
Pavo
Eric de Man
Gizmo
Jaydee
Alexander Koning
Dano
Mark van Dale
Buzz Fuzz
Bass D
Jurgen
Fausto
Dave Leatherman
Monde
Micky Hurts
Cellie
Gysèle

Mc Pryme
Mc Complicated

The Promised Land Open Air
Zaterdag 8 juli 2023 van 13:00 – 23:00 uur
Locatie: De Ven, Velsen-Zuid
Leeftijd: 18 jaar

Tickets: https://www.yourticketprovider.nl/events/56309-the-promised-land-festival-2023-acid-rave-techno-house-classics-9405/
Event: https://www.facebook.com/events/1571386186627927