Tomorrowland heeft recentelijk het thema van dit jaar aangekondigd; Adscendo. Tegelijktijdig met de aankondiging heeft het festival een aantal DJ-mixes in spatial audio toegevoegd op Apple Music. Beluister nu de gloednieuwe mixes van onder andere Amelie Lens, Afrojack, Dom Dolla en Sunnery James & Ryan Marciano en krijg een voorproefje van het festival wat op 21 tot 23 en 28 tot 30 juli in België zal plaatsvinden.

Tomorrowland is een van de meest geliefde festivals ter wereld. Met de grootste artiesten en de uitbundige stages trekt het festival al ruim 20 jaar bezoekers uit meer dan 200 verschillende landen. DJ-mixes van voorafgaande edities kan je hier beluisteren exclusief via Apple Music.

Afgelopen zondag vond de Apple Music Super Bowl halftime show met Rihanna plaats. Herbeleef Rihanna’s legendarische Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show -optreden, voeg de Super Bowl LVII Halftime Show Set List, of de studioversies van haar set in Spatial Audio toe aan je Apple Music-bibliotheek, kijk  ‘het officiele Rihanna Interview’ met Apple Music radiohost Nadeska terug en of zing zelf mee met Rihanna’s conische ballads en hits via  Apple Music Sing.

Naast de exclusieve mix van van Tomorrowland en de Super Bowl Halftime show met Rihanna die allemaal terug te vinden zijn op Apple Music heeft Apple Music recentelijk de enorme mijlpaal bereikt van honderd miljoen nummers en het aanbod neemt elke dag verder toe. 21 jaar na de introductie van iTunes en de allereerste iPod met 1000 nummers op zak is Apple Music naar 100.000 keer zo veel nummers gegaan. Geniet nu ook van Apple Music en ontvang bij de aanschaf van geselecteerde Apple producten 6 maanden gratis Apple Music.