Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei. Van internationale sterren als Timmy Trumpet en Nicky Romero tot Nederlandse topacts als Antoon, Suzan & Freek, Flemming en meer. 

Met ruim 10 stages, meer dan 150 artiesten en drie festivaldagen pakt Freshtival Weekend ook dit jaar weer uit. Hitmachines als Timmy Trumpet (nummer 8 in de DJ Mag Top 100), Fedde Le Grand (nummer 19), Nicky Romero (nummer 20) en de Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine verschijnen op de mainstage dit jaar. Maar ook de allergrootsten uit de pop, techno, hardstyle en urban zie je dit jaar. Denk aan Antoon, Brennan Heart, Broederliefde, Flemming, Kris Kross Amsterdam, Sickmode, The Dirty Daddies en meer.

Wie de line up goed bekijkt ziet zelfs dat het terrein een aantal nieuwe hostings en podia rijker is. Volgens de organisatie: “Freshtival miste in onze ogen nog een area waar je écht kan opgaan in een andere wereld. Eén waar het niet per se om de artiesten gaat, maar om de beleving. Dit gaat dik worden!”

Grootste dance festival van Oost-Nederland

Het festival trekt naar verwachting ook dit jaar weer 60.000 festivalgangers vanuit heel Europa naar Enschede. Verspreid over drie festivaldagen en een festivalcamping belooft het festival de grootste artiesten, prachtig entertainment en spectaculaire shows. De zaterdag en zondag worden steevast afgesloten met een eindshow met vuurwerk. 

Er zijn nog tickets beschikbaar. De volledige line up is te vinden op www.freshtival.nl.

Headliners Freshtival Weekend 2022: Antoon, Bizzey, Blasterjaxx, Brennan Heart, Broederliefde, Bryan MG, Chivv, Claude, Cynthia Spiering, Da Tweekaz, D-Block & S-Te-Fan, De Sluwe Vos, Dopebwoy, D-Sturb, Fedde Le Grand, Flemming, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Marten Hørger, Nicky Romero, Radical Redemption & his Orchestra of Eternity, Ran-D, Rebelion, Rooler, Sickmode, Sub Zero Project, Suzan & Freek, Tekashi 6ix9ine, The Dirty Daddies, Timmy Trumpet en Vengaboys.