Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet ‘Nightvision’ en dit nieuwe concept is tevens het uitgangspunt voor de diverse headlineshows die hij geeft in het kader van zijn internationale tournee. De pre-registratieoor ‘Nightvision’ in AFAS Live start vandaag op https://nightvision.nickyromero.com.

Met het concept ‘Nightvision’ brengt Nicky Romero zijn visie op de nachtcultuur en de dance industrie op indrukwekkende wijze tot leven. In samenwerking met zijn eigen label Protocol Recordings verzorgt hij de complete muzikale invulling. Dat hij dit tijdens zijn eerste soloshow in AFAS Live kan doen, is voor Romero een jongensdroom die uitkomt. “Ik speel al langere tijd met de invulling en uitwerking van dit concept. Een solo show van dit formaat stond al heel lang op mijn bucket list. Het is geweldig dat ik het ‘Nightvision’ concept en die ambitie nu op één avond kan samenbrengen.”

Het evenement wordt geproduceerd door Artist Division en het internationale evenementenbureau E&A Events, bekend van grote concepten als Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en Martin Garrix ADE.

Nightvision’ is een culminatie van niet alleen het nu al succesvolle 2023, maar in feite van alles wat hij tot nu toe in zijn carrière heeft bewerkstelligd. Zo had hij afgelopen jaar en heeft hij de komende maanden grote headlineshows op festivals als Ultra (in Miami, Peru, Korea, Japan, Brazilië en Taiwan), Tomorrowland en EDC Mexico. Nicky trad afgelopen weekend op als headliner op Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome. Hij maakte dit jaar zijn tv-debuut als jurylid in het nieuwe SBS6 programma ‘Avastars’ en in april zet hij die carrière voort in het nieuwe programma ‘The Talent Scouts’, waarin hij als jurylid investeert in talent dat kans maakt op een optreden op Pinkpop.

Afgelopen zaterdag kondigde Nicky Romero zijn concept ‘Nightvision’ en de AFAS Live show aan bij Humberto Tan op RTL4. Daar trad hij ook live op met het succesvolle Noorse duo Nico & Vinz (bekend nummer 1 hit ‘Am I Wrong’ en dance hit ‘I Wanna Know’ met Alesso). Het was het tv-debuut voor hun gezamenlijk nieuwe single ‘Forever’ die op 10 maart op Nicky Romero’s eigen label Protocol Recordings zal verschijnen. De pre-save is nu beschikbaar via https://prot.cl/forever.

Tijdens ‘Nightvision’ in AFAS Live neemt Nicky Romero een aantal speciale gasten mee. Deze zullen in later stadium bekend worden gemaakt.