STRAF_WERK heeft de volledige line-up voor de nieuwe editie bekend gemaakt. Het populaire house en techno festival keert op 19 augustus terug naar het Amsterdamse Havenpark. Dit jaar heeft de organisatie flink uitgepakt en belooft het festival groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met een mix van (lokaal) opkomende artiesten en internationale namen. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://strafwerk.org.

Line-up A-Z:
Adriatique, Ben Sims, The Blessed Madonna, CamelPhat, Coeus, Colyn, Cynthia Spiering, Dan Shake, Dennis Quin, Elliot Schooling b2b Liam Palmer, Ewan McVicar, Fideles, Fisher, Fleur Shore, Folamour, Franky Rizardo, Klangkuenstler, Lauren Lo Sung, Locklead (live), Loco Dice, Luuk van Dijk, Moor, ODEN & Fatzo (live), Paula Temple, Perdu, Pretty Girl, RAYZIR, ROD, Rossi., Sally C b2b Bella, Seth Troxler b2b PAWSA, Soulroots & Ceciel Moyano (live).

Een primeur voor het festival is niemand minder dan Loco Dice. Daarnaast maakt The Blessed Madonna haar debuut en keren zowel CamelPhat als Folamour terug na zeer geslaagde ADE hostings. Eén van de meest opvallende namen voor de aankomende editie is Fisher, bekend om zijn commerciële house-sound maar zich steeds meer focust op de underground scene. Op de mainstage worden mooie combinaties gemaakt van grote en opkomende talenten met o.a. een b2b set van Seth Troxler b2b PAWSA.

STRAF_WERK onderscheidt zich door opkomend talent te helpen en ze op de grote podia te zetten op belangrijke tijdslots. Dit jaar staan dan ook Sally C b2b Bella, Perdu en RAYZIR tussen grote internationale namen.

Melodische techno-fans kunnen zich verheugen op een onvergetelijke ervaring met het legendarische Zwitserse duo AdriatiqueFideles en Colyn, bekend om hun kenmerkende Afterlife-sound, zullen ook hun talent aan het publiek laten zien. Naast Ben Sims en ROD zullen Cynthia SpieringPaula Templeen Klangkuenstler het podium betreden om harde techno te laten horen die immense populariteit heeft gewonnen. Binnen het house genre wordt de weg vrijgemaakt voor de Australische Pretty Girl, die net als Schotse DJ producer Ewan McVicar voor het eerst op Nederlandse bodem optreedt.

STRAF_WERK
Datum: zaterdag 19 augustus 2023
Tijd: 12:00 – 23:00 uur
Locatie: Havenpark, Amsterdam
Tickets: https://strafwerk.org