Radio 538 voegt maar liefst 15 namen toe aan de line-up van 538 Koningsdag: Afrojack, Armin van Buuren, Chef’Special, Davina Michelle, DI-RECT, Donnie, Frans Duijts, Joel Corry, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Paul Elstak, Rolf Sanchez, Son Mieux, STUK en Zoë Tauran. Eerder kondigde de zender de komst van onder anderen La Fuente, Claude, Mart Hoogkamer en Suzan & Freek aan. Binnenkort maakt Radio 538 nog meer namen uit de gevarieerde line-up bekend. Op donderdag 27 april viert Radio 538 Koningsdag traditioneel groots met tienduizenden feestvierders, alle 538-dj’s en optredens van nationale en internationale acts. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

Line-up tot nu toe

 • Afrojack
 • Armin van Buuren
 • Chef’Special
 • Claude
 • Davina Michelle
 • DI-RECT
 • Donnie
 • Flemming
 • Frans Duijts
 • Joel Corry
 • Kris Kross Amsterdam
 • La Fuente
 • Lucas & Steve
 • Maan
 • Mart Hoogkamer
 • Miss Montreal
 • Paul Elstak
 • Rolf Sanchez
 • Sjaak
 • Snelle
 • Son Mieux
 • STUK
 • Sunnery James & Ryan Marciano
 • Suzan & Freek
 • Willy William
 • Zoë Tauran

538 Koningsdag 2023
Datum: donderdag 27 april 2023
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijden: 12.00 tot 22.30 uur
Leeftijd: 18+
Meer informatie en kaartverkoop: 538.nl/koningsdag