In het volgende deel in de wereldwijde optreden reeks van Apple Music, in samenwerking met Boiler Room, zullen 100 gecs een speciale DJ-set live vanuit Los Angeles uitvoeren. Het optreden is om de release van hun nieuwe album ‘10,000 gecs’ dat nu beschikbaar is op Apple Music te vieren.

Stem af op Boiler Room x Apple Music: 100 gecs op 26 maart om 02.00 uur op Apple Music via apple.co/boilerroomaml.

Na het optreden komt de set beschikbaar om als DJ-mix te streamen in Spatial Audio, exclusief op Apple Music, waardoor fans kunnen genieten van een meeslepende audio-ervaring met multidimensionaal geluid en helderheid.

De serie voegt zich bij Boiler Room’s ongelooflijke catalogus van DJ-mixen die al beschikbaar zijn voor Apple Music-abonnees over de hele wereld. Fans kunnen genieten van de ‘Streaming From Isolation’-serie van Boiler Room, sets van Honey Dijon in Sugar Mountain en Ben Klock in de eerste Boiler Room Berlin-ruimte, naast een catalogus van meer dan 600 van de meest invloedrijke DJ-mixen van Boiler Room’s tienjarige geschiedenis op Apple Music.

Meer informatie is beschikbaar op apple.com/apple-music en www.boilerroom.tv.