Niemand minder dan de wereldberoemde dj & producer David Guetta komt het festivalseizoen in  Nederland afsluiten op Dream Village in Breda. Met meer dan 71 miljoen maandelijkse luisteraars op alleen Spotify en hits als Titanium & I’m Good (Blue) is het een droom voor menig festivalbezoeker om David Guetta live mee te maken. Goed nieuws dus: dat is na 4 jaar eindelijk weer mogelijk op 10 september a.s.

De Franse dj heeft in totaal ruim 40 miljoen singles verkocht, is in 2020 & 2021 verkozen tot beste dj  van de wereld én is in de Nederlandse top 40 sinds 2021 de meest succesvolle artiest aller tijden op  puntenaantal! “We zijn enorm blij dat we, als enige organisatie in de Benelux, David Guetta op ons festival mogen verwelkomen, het belooft een waanzinnige show te worden!”, aldus de organisatie van Dream Village.  

De kaartverkoop voor Dream Village zal vrijdag 31 maart van start gaan via www.dreamvillage.nl.

Naast David Guetta heeft het evenement een brede programmering verdeeld over meerdere area’s. Zo  zal op de hardere stijlen editie op zaterdag 9 september o.a. Sefa, Rebelion, Rooler & Frequencerz te  zien zijn terwijl op zondag 10 september het festival aftrapt met pop artiesten als Antoon, Maan &  Snelle en overloopt in een waar ‘dance’ walhalla waar namen als David Guetta, Afrojack en Lucas &  Steve het podium betreden.  

In het tweede weekend van september zullen zo’n 35.000 festivalgangers afreizen naar Breda om het  festival bij te wonen. Meer informatie over Dream Village vind je op www.dreamvillage.nl.