De Rotterdamse DJ/ Producer Ronald van Gelderen, al 25 jaar bekend vanwege zijn energieke releases in de Trance-scene, is feller en krachtiger teruggekeerd dan ooit. Zijn gloednieuwe single ”Toxic Behaviour” komt 24 maart uit via Van Gelderen’s eigen label RAW RCRDS. Het is zijn eerste release op het nieuwe RAW- platform dat in januari 2023 door hem werd opgericht. Zijn gloednieuwe track bevat alles wat je van Van Gelderen gewend bent: stuwende beats, messcherpe synth-leads en krachtige melancholische vocalen die door Van Gelderen zelf werden geschreven en gezongen.

Met de release van zijn nieuwe single ”Toxic Behaviour” geeft Ronald van Gelderen het startsein voor de lancering van zijn nieuwe platenlabel, RAW RCRDS. De nieuwe release past perfect bij het label, brengt de “Dirty Rocker” weer helemaal terug naar de sound die men van hem gewend is, en zet met zijn rauwe uplifting sound en energieke performances zichzelf als artiest weer prominent op de kaart. Hiermee bewijst Van Gelderen nog steeds een belangrijk onderdeel te zijn binnen de dance industrie.

Als gevestigde artiest/ producer binnen de Trance scene weet Van Gelderen op de juiste manier zich te onderscheiden, zowel in de studio als op het podium, en is hij verantwoordelijk voor vele succesvolle releases in de afgelopen 25 jaar, waaronder “Proceed”,”This way”, “Sustain”, “Dirty rocker”, “Semper Fi”, “Urban Train”, en “Everyone Needs Love”. Ook trad hij de afgelopen jaren op in ‘s werelds meest gerenommeerde clubs en op festivals. Met de lancering van zijn nieuwe label blijft Van Gelderen de grenzen van zowel zichzelf als die van de Dance scene verleggen.

Van Gelderen: ‘‘Gebeurtenissen in de afgelopen paar jaar hebben mij geïnspireerd tot het schrijven van mijn nieuwe single ‘’Toxic Behaviour. Tijdens dit proces realiseerde ik me meer dan ooit dat de felle euforische sound in trance nog steeds het beste bij mij past, zowel in de studio als op het podium. Ook wat betreft de zang. Al mijn teksten schrijf ik altijd vanuit het hart. De nieuwe single bevat alles wat ik het publiek wil meegeven en is precies de blauwdruk die ik in gedachten had voor het label’’.

Ronald van Gelderen’s nieuwste track “Toxic Behaviour” is nu beschikbaar op alle downloadportals en te beluisteren op alle grote streamingplatforms. Kijk voor meer informatie over DJ Ronald van Gelderen op www.ronaldvangelderen.com.