Voor de 27e editie van één van Nederlands langstlopende dancefestivals haalt de organisatie een bekende van stal: Tiësto keert voor het eerst sinds 2008 terug als hoofdact. De Nederlandse Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat al ruim 20 jaar aan de top van de internationale dancescene en werd meermaals verkozen tot ‘beste dj ter wereld’. Tijdens zijn indrukwekkende carrière stond hij al meerdere keren op het podium van Dance Valley festival in Velsen. Op 12 augustus zal Tiësto zijn vele hits weer door de beroemde vallei van Spaarnwoude laten ronken tijdens een spectaculaire ‘must-see show.   

Variatie en kwaliteit

Van oudsher vormt het programma van Dance Valley festival een samensmelting van alle relevante, elektronische dancegenres van het moment. Het uitgebreide programma bedient dan ook danceliefhebbers van ieder kaliber met stages waar alles van techno tot trance en urban tot disco uit de speakers knalt. Op de mainstage wordt Tiësto vergezeld door internationale top dj’s zoals o.a. Lucas & Steve, Ben Nicky, KAAZE en ‘fan favourite’ La Fuente.  

Het hardstyle genre is al jaren een belangrijke pijler onder het programma van Dance Valley en zal ook dit jaar een prominente rol vertolken. Deze grote ‘area’ zal headliners D-Block & S-Te-Fan, Radical Redemption en Sickmode op het podium verwelkomen. Andere bekende gezichten zijn te zien op de trance stage met oudgediende Ferry Corsten en op de techno stage met ROD en Bart Skils.  

De volledige line-up is te vinden via www.dancevalley.com/line-up.

Tickets 

Tickets voor Dance Valley festival op 12 augustus 2023 in de vallei van recreatiegebied Spaarnwoude zijn nu te koop via www.dancevalley.com