By the Creek kondigt met veel trots het volledige programma voor de 2023-editie aan. Het festival op Recreatieterrein Middelwaard staat bekend als een van de meest veelzijdige muziekfestivals van Utrecht. Het breed en divers programma is daar het bewijs van. Verspreid over vier stages op het nieuw ingerichte terrein zijn op 1 en 2 juli aanstaande meer dan zestig namen geprogrammeerd. Het programma van uitersten biedt voor ieder wat wils. 

Zaterdag 1 juli:

Afra, AnD, Bambounou, Basshall Sound System, bebe bad, Benny Rodrigues, Brecc, CEM, Clara Cuvé, Cristian D (live), David Vunk, De Sluwe Vos, DJ MELL G, Eva Adamidis, Jahwin, Jonna Fraser (live), Karim Soliman, Laura van Hal, Luuk van Dijk, MC EDDIETHEHOST, Michel de Hey, Nems, Numidia (live), Parfait, Relativ & LOCKAR, RBX, Shann, She, Somniac One, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Wasserette Soundsystem, WEF

Zondag 2 juli:

Alignment, Anetha, Bastienne, Benny Rodrigues, Bilal Wahib (live), Byron Yeates & Maara,

Cassie Raptor, Chivv (live), DJ HEARTSTRING & Narciss, DYEN, Franky Rizardo, Grace Dahl, Idaly (live), IRWAN, Joey Daniel, Kiki Rose, Lauren Lo Sung, MC Claudio, Nala, Naone, Nathan Alzon, Nico Moreno, Nikky Adriana, Poke (live), Prunk, Rockefellababe, Sarkawt Hamad, Vladimir Dubyshkin, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Wasserette Soundsystem

Recreatieterrein Middelwaard wordt voor By the Creek 2023 opnieuw ingedeeld. De grootste stage bevindt zich dit jaar onder het viaduct. Hostingpartner BASIS zorgt hier voor een rauwe technoprogrammering. De urban stage wordt naar het strand verplaatst en krijgt een meer intieme uitstraling. Voor het eerst zorgt host Wasserette hier twee dagen lang voor Dancehall, Reggaeton, Hiphop en RnB. Hosts Nachtcollege en ZeeZout behouden hun vaste locaties op het terrein en brengen op hun respectievelijke stages techhouse (Nachtcollege) en house, trance en techno (ZeeZout) naar By the Creek. 

De manier waarop alle stijlen op organische wijze in elkaar overvloeien, kenmerkt By the Creek. Alleen hier kan je zowel keihard beuken onder de brug als op zomerse klanken chillen op het strand, terwijl even verderop de house door het riet raast. By the Creek viert verschillen, maar zoekt op de paradijselijke locatie vooral naar de verbinding van verschillende muzieksoorten in hoge kwaliteit. Dit maakt van By the Creek bij uitstek hét festival waar hele vriendengroepen terecht kunnen en waar ieder zijn of haar favoriete genre kan vinden. 

De populariteit van By the Creek uit zich ook in de overweldigende vraag naar tickets. Voor zondag 2 juli zijn nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar.

BY THE CREEK
Datum: 1 & 2 juli 2023
Tijden zaterdag: 12:00 – 23:00 uur
Tijden zondag: 13:00 – 23:00 uur
Locatie: Recreatieterrein Middelwaard, Vianen
Tickets: www.bythecreekfestival.com