Sneakerfans opgelet: Amsterdam maakt zich klaar voor Sneakerness op 27 en 28 mei. Hét paradijs voor sneakerliefhebbers met een overload aan sneakers, workshops, gadgets, live graffiti en exposities.

Bijna iedereen heeft wel een paar sneakers in de kast staan, maar wil je je eens helemaal onderdompelen in de sneakerwereld en de bijbehorende cultuur? Dan is Sneakerness de place to go. Of je nou de nieuwste, meest exclusieve sneakers wil scoren of op zoek bent naar dat ene model van een paar jaar terug; op deze internationale beurs is er genoeg te zien en te doen. Dit jaar is de documentaire Patta For Life te zien en zullen er panelgesprekken zijn a la ‘Zomergasten’ met bekenden uit de sneakerwereld. Ook kan je dit jaar een workshop volgen waarbij je sneakers met een stift kan bewerken. Graffitikunstenaars zullen live aan het werk zijn en er zijn foto-exposities. Sneakerness vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

We zitten in een vrij unieke situatie: waar vroeger één merk de trend domineerde, kijken consumenten nu meer naar wat een merk het beste doet. Basketball, running, court, classics en trail, hebben allemaal een ander merk wat uitblinkt in een bepaalde categorie. De consument is beter op de hoogte en shopt gerichter.
Matthijs van der Meulen (co-CEO Sneakerness)

SNEAKERNESS AMSTERDAM
Datum: Zaterdag 27 en Zondag 28 Juni 2023
Locatie: Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam

Openingstijden:
ZAT, 27. Juni, 12:00 – 19:00 (Priority 11:00)
ZON, 28. Juni, 12:00 – 18:00

Tickets:
www.sneakerness.com

Kinderen tot 11 jaar krijgen gratis toegang als ze worden vergezeld door een
volwassene met een geldig ticket.

  • Vroege toegang op zaterdag (11:00), inclusief een goodiebag