AMF, het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event, slaat na tien jaar officieel een nieuw hoofdstuk in en kijkt vooruit. Door het programmeren van gevestigde namen als Afrojack en Armin van Buuren naast de immens populaire James Hype en Meduza laat AMF zien waar de toekomst ligt. AMF houdt voor de aankomende editie één headliner achter de hand, deze AMF-debutant wordt gedurende de zomer bekend gemaakt en staat symbool voor de richting van het merk in haar tweede decennium. AMF vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 oktober in de Johan Cruijff ArenA tijdens Amsterdam Dance Event. Tickets voor AMF zijn verkrijgbaar via amf-festival.com, ticketprijzen starten vanaf €89,00.

Ook de Britse DJ James Hype en het Italiaanse trio Meduza zullen hun AMF debuut maken in oktober. Na jarenlang naam te maken als viral DJ brak James Hype in 2022 officieel door met zijn wereldwijde hit Ferrari. Ferrari was hét nummer van de zomer en stond weken in de Nederlandse hitlijsten. Het Italiaanse trio Meduza is al jaren niet meer weg te denken uit dezelfde hitlijsten, de drie zijn zelfs de grootste Italiaanse Top 40-act ooit. Hun populaire nummers als Piece Of My Heart, Paradise en Lose Control vergaarde collectief miljarden streams op Spotify en andere diensten.

AMF is al jaren hét paradepaardje van Amsterdamse evenementenorganisatie ALDA. In 2022 werd het 10-jarig bestaan van het merk gevierd met een uitverkochte editie in de Johan Cruijff ArenA. Meer dan 40.000 bezoekers uit tientallen landen vonden hun weg naar de hoofdstad voor het evenement met onder anderen Armin van Buuren, Martin Garrix en Tiësto op de line-up. Ook dit jaar staan ‘s werelds grootste dance acts weer op de line-up, naast de eerder genoemde artiesten zullen ook Dimitri Vegas & Like Mike, Vini Vici en Headhunterz hun opwachting maken.

AMF zal dit jaar hun langlopende samenwerking met Radio 538 voortzetten, het toonaangevende radiostation zal live uitzenden vanuit de Johan Cruijff ArenA en een grote actieweek houden in oktober. Ook zijn het Duitse 1LIVE en het Franse Fun Radio aangesloten als mediapartners van AMF.

Event: AMF
Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Datum: 21 October 2023
Tijden: 20:00 – 06:00 uur

Tickets
Tickets zullen op 24 mei om in de verkoop gaan via amf-festival.com, ticketprijzen beginnen bij €89,00.

Line-up
Afrojack | Armin van Buuren | Dimitri Vegas & Like Mike | Headhunterz | James Hype | Meduza | The Next Decade | Vini Vici

Like Mike (exclusive pre-show set)