Nooit eerder kondigde No Art zo ver van tevoren een line-up aan, maar na het succes van de eerste editie kondigt de organisatie voor het eerst in de geschiedenis ver van tevoren de line-up aan. Naast het reguliere festival op zaterdag 24 juni, kondigt No Art ook het artistieke ‘Synergy Festival’ aan op vrijdag 23 juni.

Na de succesvolle eerste editie van het No Art Festival bij de NDSM-werf vorig jaar worden bezoekers ook dit jaar getrakteerd op een onvergetelijke en unieke ervaring, waar kunst en muziek centraal staan. Op 24 juni tovert No Art het Amsterdamse Flevopark om tot een waar house en elektronisch mecca, met een bijzondere line-up van ‘s werelds grootste artiesten en opkomende talenten die normaliter strikt geheim worden gehouden.

“Ons doel is om niet zomaar events te organiseren, maar om de bezoeker een complete muzikale en artistieke ervaring te bieden. Wij willen onze bezoekers onvergetelijke dagen bieden, waar zij het met hun vrienden of zelfs vreemden na afloop over hebben. Al onze evenementen hebben een speciale line-up en een mix van gevestigde namen en opkomend talent is voor ons belangrijk. Wij onthullen dit normaliter pas op het laatste moment, maar voor deze bijzondere editie wilden wij onze excitement alvast delen met alle fans”, aldus No Art.

No Art Festival heeft als een van de weinige Nederlandse festivalorganisatoren de internationale ster Peggy Gou weten te strikken als headliner, maar naast Gou, halen de mannen van No Art ook ANOTR, Moodymann, DJ Tennis, Carlita, tINI b2b Shonky, TOMAN, Mateo Dufour b2b Alci, Deniro en Nedda Sou naar het Amsterdamse Flevopark op 24 juni.

Naast het No Art Festival benadrukt de organisatie weer hun passie voor kunst en organiseren zij met hun eigen Stichting Synergy ook weer het Synergy Festival 23 juni. Daarmee staat vrijdag 23 juni volledig in het teken van verschillende kunstvormen en wordt er een platform geboden aan zowel opkomende, als gevestigde internationale kunstenaars samengesteld door niemand minder dan curator Bogomir Doringer. Onder anderen Yoann Bourgeois, Arno Schuitemaker, Cherella Gessel, SMACK, Dries Verhoeven, Conservatorium van Amsterdam, Leeza Pritychenko en Lena Kuzmich zullen te zien zijn. Het programma bestaat uit kunstworkshops, digitale kunstinstallaties, live art performances en een wel heel speciale onthulling vanuit No Art, daar volgt later meer over.

Het Synergy Festival is gratis te bezoeken voor kinderen tot 12 jaar, mensen die asiel hebben aangevraagd in Nederland en bezoekers met een Amsterdam City Pass. Verder zal No Art flyers uitdelen aan bewoners rondom het Flevopark, die ook gratis toegang geven tot het festival. Studenten betalen 5 euro entree en overige bezoekers 10 euro entree.

“Synergy Festival is een experimental playground voor opkomende kunstenaars en alles daar omheen. Waar ik vooral trots op ben is dat het een festival is dat voor iedereen betaalbaar is gemaakt. Met Synergy willen wij een podium bieden aan young creators en makers die uitdagen en verbinden met de bezoekers en de community middels traditionele workshops. Zij krijgen de kans om hun kunst zowel fysiek als digitaal tentoon te stellen via een 18 meter lang LED-scherm, om de geest van alle bezoekers te verruimen”, aldus Synergy Festival curator Bogomir Doringer.

De reguliere kaartverkoop voor het No Art Festival is al van start gegaan, waarbij de ‘early release’, ‘first release’ en inmiddels ook second release tickets compleet zijn uitverkocht. Met een line-up vol internationale sterren, kunstzinnige activiteiten en een ongeëvenaarde sfeer belooft het een onvergetelijke ervaring te worden en zullen ook de ‘final release’ tickets binnen no-time uitverkopen, dus wacht daarom niet te lang met het aanschaffen van een kaartje. Tickets voor No Art Festival zijn via noartmusic.com en voor Synergy Festival zijn via stichtingsynergy.com verkrijgbaar. Bezoek de website voor meer informatie.

CONNECT

Website | Instagram | Facebook | YouTube | Soundcloud