Na twee jaar aan uitverkochte edities, keren technoproducent Speedy J en de STOOR crew tijdens Amsterdam Dance Event 2023 terug naar Paradiso voor een tweedaagse editie van audiovisueel spektakel STOOR live. Vandaag maakt de organisatie samen met Paradiso de line-up voor beide dagen, zaterdag 21 en zondag 22 oktober, bekend.

Op zaterdag deelt Speedy J het podium met Berghain resident JakoJako, het Britse duo Karenn (Blawan en Pariah) en technopionier Surgeon. De zondag staat in het teken van synergetische samenwerkingen wanneer naast Speedy J ook producers Rødhåd en Vril als Out of Place Artefacts en Donato Dozzy en Neel (Voices From The Lake) aan de knoppen draaien.

Over STOOR live
STOOR live is een volledig geïmproviseerde hardware jam tussen wisselende muzikanten, onder leiding van Speedy J. Stagedesign, licht en een team van videokunstenaars worden aangestuurd door spatial designer Karl Klomp, middels robotcamera’s en videohardwarehacks op een LED video-object middenin de Grote Zaal van Paradiso.

De afgelopen jaren was STOOR live een vaste waarde op de zaterdagmiddag- en avond van Amsterdam Dance Event in Paradiso. Dit jaar wordt de editie voor het eerst uitgebreid met een zondag. Afgelopen edities stonden onder andere Colin Benders, Dasha Rush, Lady Starlight, ROD, Rødhåd, Sterac en Surgeon op de line-up.

Bekijk hier alle informatie over het programma. Voor beide dagen zijn nog tickets beschikbaar.