Een droom-editie. Zo laat het driedaagse WiSH Outdoor, dat afgelopen weekend in Beek en Donk plaatsvond (van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli), zich het beste omschrijven. Het vijftienjarige jubileum werd op alle fronten groots gevierd.

De decors van de vier epische werelden van WiSH Outdoor waren werkelijk adembenemend, net als het waanzinnige programma met meer dan 200 acts op tien podia die de 60.000 bezoekers drie dagen in extase brachten en hielden, waaronder AdaroAntoonFeestDJRuudFlemmingFrenna DeluxeGladde PalingGunz for HireKraantje PappieKris Kross AmsterdamLa FuenteNatte VisstickPaul ElstakSnollebollekesSefaSuzan & FreekYade Lauren en The Opposites.

Op vrijdag trokken 10.000 liefhebbers van pop, hardstyle, urban, dance, techno en guilty pleasures naar het sfeervolle en avontuurlijke cross-over muziekfestival; de twee dagen erna waren dat er 25.000 per dag waardoor deze 15e editie de best bezochte tot nu toe is. Op zaterdagavond werkte de internationaal gevierde hardstyle dj en -producer Radical Redemption (NL) naar een climax toe met zijn geslaagde surprise take-over tijdens de eindshow op het hoofdpodium Dedicated Outdoor.

Als apotheose bracht afsluiter The Opposites in The Grand Theater een explosieve show waarover nog lang nagepraat gaat worden, inclusief circle- en moshpits. Op zondag was het XXL feest met de WiSH Allstars doordat de surprise acts The Dean & De MakelaarMarco Schuitmaker en Adaro het publiek maximaal opzweepten om nog een laatste keer flink los te gaan.

TICKETS EN VOORVERKOOP WISH OUTDOOR 2024
https://www.wishoutdoor.com/nl/tickets

Volgend jaar vindt WiSH Outdoor opnieuw plaats op festivalterrein de Aa in Beek en Donk en wel op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli 2024.

Morgenavond (dinsdagavond 4 juli) om 19.00 uur start de Super Early Adventure Ticketsale waarop de allerlaatste tickets (beperkt beschikbaar!) met een speciale korting verkrijgbaar zijn via https://www.wishoutdoor.com/nl/tickets.

ONLINE
Volg de website en social media (Instagram, Facebook) van WiSH Outdoor voor alle gedetailleerde festivalinfo:

Websitehttps://www.wishoutdoor.com/nl/home
Facebookhttps://www.facebook.com/WishOutdoor
Instagramhttps://www.instagram.com/wishoutdoor