Dance Valley Festival, één van de langstlopende dancefestivals ter wereld, deelt dit jaar haar befaamde terrein in recreatiegebied Spaarnwoude, anders in. De organisatie brengt meer balans in de verdeling van de zeven verschillende podia die het festival rijk is.

Het trancepodium, met onder andere trancelegende Ferry Corsten op het programma, verhuist van een relatief kleine tent aan de rand van het terrein naar een veel grotere en betere gefaciliteerde tent in een drukker gebied van het festival. Het technopodium, dat in de afgelopen jaren steeds populairder werd, gaat naar de grootste tent van het terrein en biedt daardoor plaats aan veel meer liefhebbers van het genre. De technotent bevindt zich vlakbij één van de populairste podia van het festival, de hardstyle area. De hardstyle area is, na de mainstage, het grootste podium van het festival en zal met o.a. Radical Redemption, D-Block & S-Te-Fan en Sickmode ongetwijfeld weer uitpuilen met liefhebbers van de hardere stijlen.

Het Urban Eclectic podium bevindt zich op dezelfde plek als vorig jaar, voor de iconische, stenen klimpiramide. Ook de House & Techhouse area is op dezelfde plek gebleven, vlakbij het foodcourt. Disco Tropicana is een geheel nieuw podium en bevindt zich op het hoogste punt van het weelderige terrein, verscholen in de struiken.

‘Last but not least’ is er natuurlijk nog de Mainstage waar hoofdact Tiësto zich na 15 jaar afwezigheid zal melden om het festival af te sluiten met een enorme show. De Mainstage bevindt zich op dezelfde plek als waar hij altijd gestaan heeft, namelijk onderaan de beroemde vallei, in het hart van het terrein.

Bekijk de volledige terreinindeling en de bijbehorende timetable op www.dancevalley.com.