Na een wervelende week in onze hoofdstad vormt ADE Hangover de laatste uitspatting van het Amsterdam Dance Event. Op zondag 22 oktober worden de laatste reserves uitgeput en weer opgeladen op de NDSM-werf. ADE Hangover is een volwaardig festival dat overdag plaatsvindt, dus bezoekers kunnen met de zon op hun bol genieten van al het goeds dat de betongronden te bieden hebben: live bands en dj’s, foodtrucks, een vrachtlading creativiteit, de grootste Kilo Kilo markt ooit en al het comfort dat nodig is in de vorm van hottubs en kampvuren. Overdekte stages maken het festival waterdicht en het beste van alles: ADE Hangover is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Het evenement is een cadeau van Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-werf. 

Live muziek en dj’s

Een inspirerende selectie artiesten vormt de ruggengraat van ADE Hangover. Bezoekers kunnen zich uitleven met live bands of de week knallend afsluiten met dj’s uit allerlei hoeken. Iedereen wordt flink geprikkeld om alles nog één keer uit de kast te halen.

Kunst & creativiteit

Op ADE Hangover is een grote verscheidenheid aan artistieke activiteiten en installaties te vinden. De intrigerende en interactieve kunstobjecten van Into the Woods ADE, het festival dat de twee dagen voor ADE Hangover plaatsvindt, en de industriële omgeving van de werf vormen samen een broedplaats voor creativiteit.

Vintage markt

ADE Hangover is dit jaar de geboorteplaats van de grootste Kilo Kilo-markt ooit. Deze vintage kledingverkoper rekent per gewicht, dus bezoekers kunnen hun schatten simpelweg op de weegschaal leggen om eigenaar te worden van hun vondsten. 

Krachtvoer

Op het terrein is al het eten en drinken te vinden dat nodig is om er weer bovenop te komen. Er zijn gerechten voor alle smaken, van vitamines tot vette hap. Ook met sapjes, ambachtelijke bieren en verfijnde wijnen kunnen bezoekers op gang komen voor deze laatste feestdag.

ADE Hangover

Zondag 22 oktober 2023
NDSM-werf, Amsterdam

12:00 – 23:00 uur

Gratis toegankelijk
www.adehangover.com