Nog aan het nagenieten van twee volle weekenden Tomorrowland? Beleef de magie opnieuw met de eerste DJ-mixen van de beste DJ’s via Apple Music. Terwijl het tweede weekend van Tomorrowland net ten einde is, dropt het meest geliefde festival ter wereld de eerste mixen van geweldige artiesten als Alok, Charlotte de Witte, Kölsch, Adam Beyer, Steve Angello en meer. Geniet van de betoverde wereld van Adscendo waar en wanneer je maar wilt en houdt Apple Music in de gaten, want er worden de komende weken meer sets toegevoegd.

Luister hier naar de eerste DJ-mixen van Tomorrowland 2023 exclusief op Apple Music

Tomorrowland is een van de meest geliefde festivals ter wereld. Met de grootste artiesten en uitbundige podia trekt het festival al meer dan 20 jaar bezoekers uit meer dan 200 verschillende landen. DJ-mixen van eerdere edities kun je hier exclusief via Apple Music beluisteren.