Zillion was tussen 1997 en 2002 de meest sensationele en grootste nachtclub van België. In korte tijd wist de club een legendarische status te verwerven bij het uitgaanspubliek. Vanuit heel Europa kwamen bezoekers naar Antwerpen om de unieke beleving van Zillion mee te maken. De club was haar tijd ver vooruit en een verwierf een iconische status met bewegende dansvloeren, gigantische lichtshows, vuurwerk, robots en zelfs een levensgroot aquarium met performers. Zillion bracht op haar eigen unieke wijze muziek, kunst en entertainment samen en zorgde daarmee voor vele spetterende nachten voor haar bezoekers.

Een onvergetelijke film blaast nieuw leven in Zillion 

Het verhaal van Zillion werd in 2022 verfilmd en trok meer dan 700.000(!) bezoekers naar de bioscoop. De film is daarmee één van de best bezochte films aller tijden in België en is inmiddels ook in Frankrijk en Nederland te zien via streamingsdienst Prime.   

Het succes van de film zorgde ervoor dat Zillionoprichter Frank Verstraeten het concept opnieuw in leven bracht en uitverkochte evenementen in het Sportpaleis van Antwerpen en Flanders Expo in Gent waren het gevolg. Het publiek was Zillion duidelijk nog lang niet vergeten en vele Nederlanders wisten hun weg (terug) naar België te vinden om het unieke Zillion-gevoel (opnieuw) te beleven. 

Zillion reist naar Breda met ongeëvenaarde supershow

Na het succes van de film en de eerste, nieuwe feesten komt Zillion op 9 december 2023 naar Nederland en zal het Breepark in Breda worden omgetoverd tot een nachtelijke oase van ongekend niveau. Een gigantische lasershow, de grootste hoeveelheid ledverlichting ooit in Nederland, een mega-aquarium met zeemeerminnen, vuurwerk en natuurlijk een heel scala aan internationale topartiesten zullen zorgen voor een onvergetelijke nacht. Nog nooit is er een dergelijke show vertoond in Nederland en Zillion zal haar naam zeker eer aan doen.

Kaarten voor Zillion in Breepark, Breda zijn vanaf 1 september verkrijgbaar op www.zillion.xxx. De verwachting is dat ook deze editie snel zal uitverkopen.