Nicky Romero ziet op 2 december zijn jongensdroom uitkomen met zijn eerste soloshow in AFAS Live. De show heet ‘Nightvision’ en is toegankelijk voor alle leeftijden. Het ‘Nightvision’ concept is gelijknamig aan zijn album dat dit najaar zal verschijnen en wordt het uitgangspunt voor zijn aankomende internationale tournee. De reguliere kaartverkoop start vandaag om 12.00 uur via https://nightvision.nickyromero.com.

“Ik speel al langere tijd met de invulling en uitwerking van dit concept. Een soloshow van dit formaat stond al heel lang op mijn bucketlist” zegt Nicky Romero. In samenwerking met zijn eigen label Protocol Recordings verzorgt hij de complete muzikale invulling op 2 december in de AFAS Live en brengt hij met het concept ‘Nightvision’ zijn visie op de nachtcultuur en dance industrie op indrukwekkende wijze tot leven. Het all ages evenement wordt geproduceerd door Artist Division en het internationale evenementenbureau E&A Events, bekend van grote concepten, zoals Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en Martin Garrix ADE.

Tijdens ‘Nightvision’ in AFAS Live neemt Nicky Romero een aantal speciale gasten mee. Deze zullen in een later stadium bekend worden gemaakt. Ook zal dit najaar zijn ‘Nightvision’ album uitkomen.

‘Nightvision’ is een culminatie van niet alleen het nu al succesvolle 2023, maar in feite van alles wat hij tot nu toe in zijn carrière heeft bewerkstelligd. Zo had hij vorig jaar en heeft hij de komende maanden grote headline shows op festivals als Ultra (in Miami, Peru, Korea, Japan, Brazilië en Taiwan), Tomorrowland, Don’t Let Daddy Know en EDC Mexico.

Nicky maakte dit jaar zijn tv-debuut als jurylid in het nieuwe SBS6 programma ‘Avastars’ en in april zette hij die carrière voort in het nieuwe programma ‘The Talent Scouts’, waarin hij als jurylid investeert in talent dat kans maakt op een optreden op Pinkpop.

Nicky Romero presents Nightvision
Locatie: Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Datum: 2 december 2023
Doors open: 18.30 uur
Show: 20.00 – 23.00 uur
Socials: https://www.instagram.com/nickyromero
Tickets: https://nightvision.nickyromero.com