STRAF_WERK, het populaire house en techno festival, keert aanstaande zaterdag 19 augustus terug naar het Amsterdamse Havenpark. Dit jaar heeft de organisatie flink uitgepakt en belooft het festival groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met een mix van (lokaal) opkomende artiesten en internationale namen, zoals The Blessed Madonna, Loco Dice en Folamour. De volledige line-up is in maart bekend gemaakt en kan je hier vinden. Dit is je laatste kans om tickets te kopen via https://strafwerk.org.

Over STRAF_WERK
In 2023 legt SW de focus op haar roots door een springplank en platform te bieden aan nieuw talent. Een inspiratiebron waar bezoekers nieuwe muziek en onverwachte samenwerkingen tegenkomen om zo te kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Het concept STRAF_WERK debuteerde in 2011 als nieuw concept waarbij het zich richtte op niet één specifiek geluid, maar op meerdere sub-genres binnen house en techno.

Info
Datum: 19 augustus 2023
Tijd: 12:00 – 23:00 uur
Locatie: Havenpark Amsterdam
Tickets: https://strafwerk.org