Afgelopen zomer is er een nieuwe dj-combinatie opgestaan in de vorm van James Hype en Meduza. Speciaal voor ‘s werelds #1 club Hï Ibiza ontwikkelden ze hun eigen concept genaamd ‘Our House’. Eerder dit jaar maakte de Ibiza-residency al een uitstapje naar The Brooklyn Mirage in New York voor een uitverkocht evenement. Vandaag kondigen ze een exclusieve Amsterdam Dance Event show aan. Op vrijdag 20 oktober op het Hembrugterrein in Zaandam. Ticketverkoop start op 22 augustus om 19:00 uur via oh-ade.com.

James Hype en Meduza werken al geruime tijd samen om hun gedeelde visie tot leven te brengen, het startsein was hun gezamenlijke performance tijdens ADE 2022 in een uitverkochte AFAS Live. Nu, een jaar later is het Our House-concept een onmisbaar onderdeel geworden van de zomerprogrammering van Hï Ibiza en is het snel op weg een toonaangevend merk te worden binnen de dance-industrie, mede door uit te breiden met wereldwijde exclusieve shows.  

James Hype en Meduza zijn individueel verantwoordelijk voor een paar van de grootste hits van de afgelopen jaren. Met Piece Of Your Heart, Lose Control en Paradise heeft Meduza eigenhandig een nieuw tijdperk van elektronische muziek voor het grote publiek ingeluid. James Hype ontplofte in de scène na zijn hit More Than Friends en domineert de industrie sinds de release van zijn zeer aanstekelijke wereldwijde hit Ferrari. Onlangs werkte James Hype samen met mega-act Major Lazer aan hun nieuwe release Number 1.

De speciale ADE-editie van Our House wordt geproduceerd door ALDA. Het evenementenbureau is ook verantwoordelijk voor AMF, dat plaatsvindt op zaterdag 21 oktober, en Insomniac Records presents Mau P op woensdag 18 oktober. 

James Hype & Meduza present Our House
Vrijdag 20 oktober 2023
Black Box, Hembrugterrein, Zaandam

Line-up A-Z:
James Hype – Meduza – Genesi – Tita Lau

Tickets
Pre-registratie mogelijk via oh-ade.com. Ticketverkoop start op 22 augustus op 19:00 CET via oh-ade.com. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €44,50 ex.