Sinds de eerste editie in 2006 heeft de Foute Party van Qmusic al honderdduizenden feestvierders verwelkomd in de Brabanthallen in Den Bosch. Om het plezier dichterbij de luisteraars te brengen, organiseert Qmusic samen met evenementenorganisator This Is Live Group de ‘Foute Tour’, met grote feesten op verschillende plekken in het land. De kaartverkoop start op donderdag 24 augustus om 19.00 uur via Qmusic.nl/defoutetour.

De Foute Tour strijkt op drie verschillende feestlocaties neer: op zaterdag 18 november WTC Expo Leeuwarden, zaterdag 25 november MECC Maastricht en zaterdag 16 december Evenementenhal Gorinchem. Met een klinkende line-up met bekende artiesten en surprise guests, een podium midden in de zaal en een show vol sensationele licht- en geluidseffecten, belooft de Foute Tour bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Het ene moment bevinden de bezoekers zich in een gigantische après-ski bar, even later worden ze door de Qmusic-dj’s meegenomen naar de nachtclub, om vervolgens op een XL-kroegentocht te gaan met onder anderen Jan Smit, Ammar en René Schuurmans. Kortom: een avond vol verrassingen. 

LINE-UP:

* Zaterdag 18 november – WTC Expo Leeuwarden: Jan Smit • Mental Theo • Vieze Jack • Ch!pz • Het Feestteam • Ammar • Rene Schuurmans • A*Fever (Abba Tribute) • Qmusic-dj’s • Het Foute Uur

* Zaterdag 25 november – MECC Maastricht: Jan Smit • Mental Theo • Lawineboys • Jody Bernal • Ammar • Sjaak • Rene Schuurmans • Gebroeders Ko • beppie kraft• Qmusic-dj’s • Het Foute Uur

* Zaterdag 16 december – Evenementenhal Gorinchem: Jan Smit • Mental Theo • Vieze Jack • Ch!pz • Het Feestteam • Ammar • Jody Bernal • Rene Schuurmans • Qmusic-dj’s • Het Foute Uur

Foute traditie

Direct na de oprichting van Qmusic in 2005 introduceerde de feelgood-zender het Foute Uur, met nummers waarop iedereen meezingt of -danst. Al snel vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers en artiesten van wereldformaat. Onder anderen Peter Andre, ToyBox, 5ive, Rednex, Cascada en een scala aan Nederlandse artiesten traden er al op. Juni is traditiegetrouw de Foute Maand, met als klap op de vuurpijl de Foute 1500, die samengesteld wordt door de luisteraars.

De kaartverkoop start op donderdag 24 augustus om 19:00 via www.qmusic.nl/defoutetour.

TICKETS

(de minimumleeftijd voor de Foute Tour is 18 jaar)

* Early Bird tickets €33,-

* Regular tickets €36,-

* Late Tickets €39,-

THIS IS LIVE GROUP

This is Live Group is de snelst groeiende – en één van grootste – evenementenorganisaties van Nederland, met als corebusiness het zelf ontwikkelen en organiseren van vooruitstrevende muziekfestivals en concerten. Jaarlijks verwelkomt This Is Live Group meer dan 500.000 bezoekers, verdeeld over 80 evenementen zoals Paaspop, Extrema, Solar Weekend, WiSH Outdoor, SMÈRRIG, Elektrum, Spoorpark LIVE, Bontgenoten en nog 20 andere merken.

This Is Live Group online:
https://thisislive.group
https://www.instagram.com/thisislive.group
https://www.facebook.com/thisislive.group

https://www.linkedin.com/company/thisislivegroup