Een kleine twee weken na de Witte’s iconische afsluiter tijdens Lowlands 2023 maakt festivalorganisatie ALDA bekend dat Charlotte de Witte wordt toegevoegd aan de AMF line-up als The Next Decade act.

AMF vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event op zaterdag 21 oktober in de Johan Cruijff ArenA. Met Charlotte de Witte voegt het festival een van de grootste dance-artiesten ter wereld toe en is de line-up voor 2023 compleet. Naast Charlotte de Witte staan onder anderen Afrojack, Armin van Buuren, James Hype en Meduza op de line-up. AMF, al jaren het grootste evenement dat tijdens Amsterdam Dance Event plaatsvindt, zal ook dit jaar samenwerken met TikTok als officiële content partner.

Charlotte de Witte is een van de populairste artiesten in de dance-industrie en krijgt op AMF de kans om op het grootste podium tijdens het Amsterdam Dance Event op te treden. Haar explosieve groei als artiest is synoniem geworden aan het volgende decennium van dance muziek en sluit daardoor perfect aan op de boodschap van AMF 2023.

Op de vooravond van een nieuw decennium van het bestaan van AMF kijkt het team met een trots gevoel naar de aankomende editie. “We zijn ontzettend trots om vandaag met Charlotte de Witte onze line-up compleet te maken.” Aldus mede-oprichter en CEO van ALDA, Allan Hardenberg. “Charlotte is onbetwist een van de grootste sterren in haar genre en wij zijn ervan overtuigd dat wij haar een podium moeten geven. Dat werd nogmaals bevestigd toen een kleine twee weken geleden zo’n 80% van het Lowlands publiek bij haar optreden stond. We kunnen niet wachten om haar op het AMF podium te zien!”

TIKTOK

AMF is al geruime tijd leidend binnen de evenementen-industrie, zo was het evenement jaren het toneel van de wereldberoemde DJ Mag Top 100 DJs uitreiking en is de productiewaarde ongeëvenaard tijdens ADE. Dit jaar zal AMF ook op het gebied van content creatie een leidende rol innemen in samenwerking met TikTok. Door strategisch met het social media platform samen te werken wordt een groot nieuw publiek aangeboord en krijgt de fenomenale content een tweede, online leven.

Farhad Zand, TikTok Music Partnerships voegde het volgende toe over de samenwerking: “We zijn enorm enthousiast om met AMF te partneren, al helemaal nu we met TikTok meer en meer met de elektronische muziekwereld verbonden raken. 2023 is het tweede jaar dat we aanwezig zijn op Amsterdam Dance Event, in onze ogen een van de meest iconische en invloedrijke evenementen binnen de mondiale elektronische muziekindustrie. We kunnen niet wachten om terug te keren met de TikTok hub en het elektronische muziekgenre nog verder te ontdekken.”

Evenement: AMF
Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Datum: zaterdag 21 oktober, 2023

Tickets
Tickets voor AMF zijn te koop via amf-festival.com sinds 24 mei, een groot gedeelte van de tickets zijn inmiddels uitverkocht. De laatste fase van ticketverkoop is inmiddels ingegaan, deze tickets zijn beschikbaar vanaf €109,00 .

Line-up [A-Z]
Afrojack | Armin van Buuren | Charlotte de Witte | Dimitri Vegas & Like Mike | Headhunterz | James Hype | Meduza | Vini Vici
Like Mike [exclusive pre-show set]

AMF 2023 biedt ook een unieke laatste kans om de iconische Nederlandse hardstyle DJ Headhunterz op te zien treden. De DJ en producer maakte onlangs bekend na 2023 niet meer op te zullen treden en zich volledig op muziek maken zal gaan concentreren.