Nog geen 24 uur nadat de laatste track op Tomorrowland werd gedraaid zette het festival al diverse sets van grote DJ’s als Alok, Amelie Lens, Kölsch, en Amber Broos online. Deze sets zijn exclusief te beluisteren via Apple Music. Vandaag breidt Tomorrowland de catalogus verder uit en voegt het festival mixen van onder andere Steve Angello & Sebastian Ingrosso, Tiësto, Hardwell, Lost Frequencies en Timmy Trumpet toe. Beluister deze mixen in Spatial Audio en laat je meevoeren naar de betoverende wereld van Tomorrowland.

Sebastian Ingrosso zegt: “Het is fantastisch dat Apple Music DJ-sets in Spatial Audio aanbiedt. En vooral om onze Tomorrowland set terug te horen in zo’n ongelooflijke audio-ervaring is ongelooflijk. Met Spatial Audio voelt het echt alsof je bij de show aanwezig bent.”

Afrojack zei: “Het is geweldig dat Apple Music DJ-sets in Spatial Audio aanbiedt. En vooral dat mijn Tomorrowland set zich in zo’n ongelofelijke audio-ervaring afspeelt, is de kers op de taart.”

Luister hier naar de eerste DJ-mixen van Tomorrowland 2023 exclusief op Apple Music

Tomorrowland is een van de meest geliefde festivals ter wereld. Met de grootste artiesten en uitbundige podia trekt het festival al sinds 2005 bezoekers uit meer dan 200 verschillende landen. DJ-mixen van eerdere edities kun je hier exclusief via Apple Music beluisteren.

Over Apple Music

Apple is dol op muziek. Met iPod en iTunes heeft Apple de manier waarop je naar muziek luistert volledig veranderd. Vandaag de dag is er het bekroonde Apple Music, dat muzikanten, componisten, liedjesschrijvers, producers en fans op hun wenken bedient. Het aanbod omvat ruim 100 miljoen nummers, speciaal samenstelde afspeellijsten en de Apple Music-radio met de beste interviews, gesprekken en internationale premières. Dankzij origineel materiaal van de grootste namen uit de muziekwereld, features als automatisch afspelen en synchroon lopende songteksten, Lossless-audio en het overweldigende geluid van ruimtelijke audio met Dolby Atmos zit je als muziekliefhebber helemaal goed. Ook voor artiesten speelt Apple Music een rol van betekenis, want luisteraars kunnen niet alleen naar al hun favorieten luisteren, maar ook heel simpel nieuwe muziek ontdekken. Apple Music is in meer dan 167 landen en regio’s beschikbaar op iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Apple TV, HomePod mini, CarPlay en via music.apple.com/nl. Apple Music is ook beschikbaar via populaire slimme speakers, smart-tv’s en Android- en Windows-devices. Apple Music is reclamevrij en verstrekt geen consumentengegevens aan derden. Ga voor meer informatie naar apple.com/nl/apple-music.