Het Our House Museum kondigt met trots aan dat de internationaal geprezen DJ, producer en huidige recordhouder van het Guinness World Record voor de langste elektronische muziek live set, Reinier Zonneveld het museum overneemt voor een speciale tentoonstelling. Het museum wordt omgetoverd tot een meeslepende ervaring die de indrukwekkende reis van Reinier Zonneveld door de elektronische muziekscene viert, met als hoogtepunt een speciale live set op de openingsavond op 13 september. De tentoonstelling loopt van 13 tot en met 18 september en tickets zijn verkrijgbaar via de website van Our House.

De unieke sound van Reinier Zonneveld heeft wereldwijd het publiek veroverd en hem tot een iconische figuur in de elektronische muziekindustrie gemaakt. De tentoonstelling in Our House biedt fans en muziekliefhebbers een ongeëvenaarde kans om in het creatieve universum van Reinier Zonneveld te duiken. Bezoekers kunnen zijn evolutie volgen van het draaien op illegale raves in Nederland tot het uitverkopen van de meest prestigieuze locaties ter wereld, waaronder de iconische Ziggo Dome in Amsterdam.

De speciale expositie toont een verzameling van aandenken uit zijn carrière en archiefmateriaal, waaronder een aantal van Reinier Zonnevelds kenmerkende studio-apparatuur die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormen van zijn unieke sound. Bezoekers krijgen de kans om zijn creatieve proces te verkennen, inzicht te krijgen in zijn productietechnieken en met eigen ogen te zien hoe zijn livesets en bijzondere producties tot leven komen.

Een belangrijk hoogtepunt van de tentoonstelling is een speciale expositie van Reinier Zonneveld’s platenlabel, Filth On Acid. Filth On Acid is een platform voor opkomende en gevestigde artiesten om hun innovatieve visies te uiten. Dit deel van de tentoonstelling biedt een kijkje in de geschiedenis van het label en zijn indrukwekkende portfolio van releases.

De openingsavond op 13 september belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Reinier Zonneveld zal zelf het podium betreden voor een exclusieve live set. Fans kunnen een spectaculair optreden verwachten met Reinier’s kenmerkende sound. Dit concert is een unieke kans om Zonneveld’s muziek te ervaren in een intieme en indrukwekkende setting, die de toon zet voor de hele expositie.

“Ik vind het geweldig om samen te werken met het Our House Museum en mijn reis door de wereld van elektronische muziek te delen met mijn fans en mede muziekliefhebbers,” zegt Reinier Zonneveld. “Deze tentoonstelling is een weerspiegeling van mijn passie voor het verleggen van grenzen en het omarmen van het onconventionele, terwijl ik ook onbekende feiten over mijn leven en carrière deel.”

Mis deze kans om getuige te zijn van het samenkomen van muziek, kunst en technologie niet en reserveer je tickets hier voor ‘Reinier Zonneveld x Our House #Karrenmaar’ in Amsterdam.