Op 8 september opent de vernieuwde Chin Chin Club zijn deuren, na maar liefst 5 weken gesloten te zijn geweest. Sinds 2017 is Chin Chin Club onlosmakelijk verbonden met het Amsterdamse nachtleven. De vijf jonge eigenaren begonnen Chin Chin Club vanuit de behoefte aan een ‘360-graden ervaring op 1 locatie’. In andere woorden, een plek waar je een complete avond uit kunt hebben en de ervaring van A tot Z klopt. De afgelopen 6 jaar heeft de club zich bewezen als een succesformule, waar ieder weekend ontelbare geluksmomenten worden beleefd. Maar volgens de eigenaren is een essentieel element van de succesformule vernieuwing, zonder de kern uit het oog te verliezen. 

Onderdeel van de kern is de naam Chin Chin Club. De letterlijke vertaling in het Chinees (千千級) is “duizend en duizend lagen” en representeert de meerdere concepten samengebracht onder één dak. Om een optimale gelukservaring te bieden, wordt iedere vierkante meter van de club benut. (Her)ontdek het restaurant, de cocktailbar en nachtclub en ervaar ultiem geluk, van de schemering tot het ochtendgloren. 

Maak vanaf 8 september stap voor stap de afdaling naar de kelder en laat je als vanouds verwelkomen door een oneindige hoeveelheid gouden lucky cats, maar wees voorbereid om overweldigd te worden door de wedergeboorte van je favoriete clubhuis op de Rozengracht. Soulvolle deuntjes komen je tegemoet uit de speakers, gegiechel en geklets van vrolijke gasten en hun klinkende glazen: “Chin Chin”. 

COCKTAILBAR

De gloednieuwe cocktailbar vormt het hart van de locatie en verbindt het restaurant met de club. De start van een onvergetelijke avond uit, of een plek om je even terug te trekken van de dansvloer. Het lage plafond en allerlei gezellige hoekjes zorgen voor een intieme sfeer. De comfortabele stoelen nodigen uit om in plaats te nemen, waarna de uren voorbij vliegen. Op de zorgvuldig gecureerde drankkaart vind je iets voor elke gelegenheid – van signature cocktails, klassiekers (met een twist), en alcoholvrije cocktails tot een uitgebreide champagne- en wijnlijst – variërend van klassieke grote namen tot kleinere (non-conventionele) wijnproducenten. 

RESTAURANT 

Het feest begint op het bord, waarbij je wordt meegenomen op een culinaire reis door Azië. Ervaar de gedurfde smaken, pittige geuren, exotische ingrediënten en elegante uitvoeringen uit de Aziatische keuken. Ieder gerecht vertelt een persoonlijk verhaal, van onvergetelijke eet-ervaringen in Japan tot street food in Hong Kong. Het menu omvat een combinatie tussen traditionele en moderne gerechten. Denk aan tonijntartaar op knapperige rijst, sappige dumplings van ossenstaart, boterzachte ossenhaas tataki, BBQ rode snapper met wagyu gebakken rijst en traditionele Hong Kong melkpudding als dessert.

NACHTCLUB 

De allerbeste nachten zijn niet gepland, maar overkomen je. Avonden die beginnen met een tongstrelend diner en eindigen met uitbundig dansen op tafel! Dolgelukkig, omringd door je beste vrienden, ontdek je nieuwe nummers en zing je mee met vergeten favorieten. De DJ begeleid je op de dansvloer met een eclectische mix van genres, van hiphop en R&B naar afro tot high-energy disco en house klassiekers. Een diverse menigte met een flinke dosis sexappeal verzamelt zich ieder weekend op de dansvloer. Omring je door stadsiconen, modellen, trendsetters en globetrotters en dans samen tot diep in de nacht.

CHIN CHIN CLUB
Rozengracht 133
1016 LV Amsterdam
020 261 8325
www.chinchinclub.nl
info@chinchinclub.nl

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag: 18:00 – 3:00
Woensdag: 18:00 – 3:00
Donderdag: 18:00 – 04:00
Vrijdag: 18:00 – 05:00
Zaterdag: 18:00 – 05:00

SOCIAL HANDLES
Instagram: @chinchinclubams
Facebook: @chinchinclub