Het is misschien wel de kleinste club in Amsterdam, maar toch wist Radio Radio de afgelopen jaren grote namen als Carista, Elias Mazian, Cinnaman, Sandrien en  John Talabot regelmatig achter de draaitafels te krijgen. Daarnaast programmeerde de club een waslijst aan jong talent dat daarmee de belangrijke eerste carrièrestappen kon zetten. De intieme venue op het Westergasterrein viert deze week haar vijfde verjaardag met vijf events, waarvan de take-over van collega-venue Lofi aanstaande zondag de grootste en opvallendste is.

Wat in 2018 begon als pop-up club en radiostation van Vincent Reinders en Vincent Lindeboom, is uitgegroeid tot een vast honk voor de Nederlandse dj-community. Met een capaciteit van 250 is de club klein van stuk, maar het bereik wordt versterkt met de vele livestreams en het hosten van festivalpodia op onder meer Dekmantel Selectors (Kroatië), Best Kept Secret, ZeeZout en Lowlands. Residents komen uit Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Van over de hele wereld heeft publiek er tot in de late uurtjes gedanst.

Vincent Reinders: “De waarde van kleine clubs als Radio Radio zit hem in het toegankelijke en persoonlijke, het oog in oog staan met je dj-helden of in het ontdekken van de volgende dj-sensatie, in een huiskamersetting met geweldig geluid.”

Donderdag, vrijdag en zaterdag viert Radio Radio haar vijfde verjaardag in de eigen club met residents BEA1991, Margie, Passion Deeze en Vân Anh, die op hun beurt special guests Scratchclart uit Londen en PLO Man uit Berlijn overhalen. Zondag pakt de kleine club groots uit met een takeover van Lofi, waar ipv 250 maar liefst 1000 man kunnen dansen in de club en in een hopelijk zonovergoten courtyard. John Talabot, Roza Terenzi, DJ Stingray 313 en DJ Python zullen samen met helden van eigen bodem Afra, Cinnaman, Jerrau, Nala Brown en Tsepo de feestelijke week afsluiten. 

Kijk voor het volledige programma op https://radioradio.radio/club. Tickets zijn hier te koop voor 22 euro (excl. servicekosten). Het feest vindt plaats van 13:00 – 23:00 uur bij Lofi. De afterparty vindt, hoe kan het ook anders, plaats op het eigen honk op het Westergasterrein. Tickets voor de afterparty zijn 11 euro en te koop op de website van de Radio Radio.