Het dj- en producersduo Lucas & Steve pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Op donderdag 19 oktober wordt het Our House Museum omgetoverd tot een Lucas & Steve pop-up. Met een exclusieve ID-set, een masterclass produceren, de launch van een nieuwe kledinglijn en meet & greet kunnen fans meer dan ooit hun hart ophalen. De pop-up is onderdeel van Lucas & Steve CNNCT, een concept waarmee het duo meer verbinding aangaat met fans, lokale artiesten en culturen en op unieke locaties events organiseert. Tickets voor Lucas & Steve CNNCT ADE zijn hier te reserveren. 

Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) komen er elk jaar duizenden muziekliefhebbers naar Amsterdam om te genieten van optredens van ‘s werelds beste DJ’s en producers. De reden voor Lucas & Steve om de verbinding met hun fans aan te gaan. Met deze pop-up experience krijgen fans de kans om het duo persoonlijk te ontmoeten, krijgen ze een inkijkje hoe zij hits produceren en als kers op de taart worden een exclusief handje fans getrakteerd op een intieme set (midden in het museum), waar het duo nieuwe muziek laat horen.

Lucas & Steve hebben komende tijd een vol programma. Ze stappen eind van deze week in het vliegtuig om op tour te gaan door AziĆ«. Zo zijn ze onder andere te zien in China (Hangzhou City, Chengdu, Fuzhou City en meer), Thailand (Bangkok) en Japan (Kyoto, Fuoka en Tokio). In Tokio lanceren ze ook het concept CNNCT voor de Japanse fans. Het duo opent een pop-up bij het drukste kruispunt van de wereld, Shibuya Crossing in Tokyo, waar fans ze kunnen ontmoeten, lanceren ze een exclusieve Japanse kledinglijn (CNNCT Clothing), gaan ze studiosessies doen met lokale (J-Pop) artiesten en bezoeken ze muziekscholen waar ze masterclasses geven over DJ’en en produceren.

Tijdens ADE zijn ze niet alleen te zien in het Our House Museum. Ook hebben ze op zaterdag 21 oktober hun eigen event Lucas & Steve and Friends in de Escape Amsterdam. Tickets voor de Lucas & Steve pop-up experience zijn beperkt beschikbaar via deze link.