ADE Hangover brengt een vol programma naar buiten voor de officiële afsluiter van het Amsterdam Dance Event. Het gratis toegankelijke festival vormt op zondag 22 oktober de laatste uitspatting van een wervelende week in de hoofdstad. Op de betonnen gronden van de NDSM-werf wordt op deze laatste dag van ADE nog één keer alles uit de kast getrokken op dansvloeren bij 6 verschillende stages, onder muzikale begeleiding van meer dan 30 dj’s, live acts en collectieven. De reserves worden vervolgens weer aangevuld met goed eten, speciaalbieren, een gigantische vintage kledingmarkt, hottubs, kampvuren en een lading kunst, creativiteit en activiteiten. 

Amsterdam Dance Event slaat voor ADE Hangover de handen ineen met Stichting NDSM-Werf en Into the Woods. Die laatste twee organiseren op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober Into the Woods ADE Festival op dezelfde locatie.

De volledige line-up:

DJ’s & LIVE ACTS
Aritmia Sonora
Benwal
DJ Europarking
Elias Mazian
Elli Acula
Essy
fka.m4a
KETTAMA
Lizzy Green
LOVEFOXY
Mano Le Tough
Moxie
Nefo
Nicky Elisabeth
Parallelle
Rens, Jaïr & Ome Uncle
Roswitha
Ryan Elliott
Salmonella
salute
Spill Gold
TITUS
Trepanado
Volar

COLLECTIEVEN
Club HutjeMutje
De Freakfabriek
Radio de Koperen Hond
Selvagem
Special Social Club
Treehouse NDSM

ADE Hangover
Zondag 22 oktober 2023
NDSM-Werf, Amsterdam
12:00 – 23:00 uur
Gratis toegankelijk
www.adehangover.com