Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober trok Into the Woods ADE Festival alles uit de kast tijdens het Amsterdam Dance Event en op de zondag zorgde een zonovergoten en gratis toegankelijk ADE Hangover voor een knallend einde van ADE. Een NDSM-werf gevuld met meer dan 110 nationale en internationale DJs en live acts over het hele weekend, creatieve capriolen, interactieve kunstwerken en volop genietende bezoekers zorgden voor een weekend voor in de boeken. 

Geen water te diep

Bezoekers lieten zich niet kisten door een paar druppels en stroomden tijdens Into the Woods ADE Festival op tijd en goed gewapend tegen de regen binnen. In de donkere tenten en de avonduren kwam het terrein volledig tot haar recht door vele vuren en lichtspektals. De industriële werf was zoals altijd vol van rauwe charme. Het weer werd met de dag beter, met als kers op de taart een stralende editie van ADE Hangover, waar nog één keer deze week alles werd gegeven op de betongronden. Het was wederom een weergaloos weekend.

ADE 2024

The ADE 2024 dates are set:
16 – 20 October, 2024!