Eindelijk is het zover – XXL MALTA staat op het punt werkelijkheid te worden. Van 24 tot 26 mei 2024 strijkt het festival neer op het zonnige eiland Malta, met een line-up vol met de grootste en beste (hard) techno acts.

Na een zeer succesvol XXL-evenement onlangs in Manchester, hebben de teams achter XXL MALTA (Teletech en The Warehouse Project) hun stoutste techno-dromen waargemaakt. De aankondiging van het XXL MALTA festival werd toen direct gedeeld op social media, met duizenden reacties van enthousiaste fans binnen enkele minuten.

XXL MALTA biedt hard techno liefhebbers van over de hele wereld een zeldzame kans om samen te komen op het zand, onder de stralende zon, op een droomlocatie die de XXL experience naar een hoger niveau tilt. Met de bekende reputatie van XXL voor het organiseren van evenementen zonder compromissen op het gebied van productie, kunnen fans verwachten dat de organisatie tot het uiterste zal gaan om een onvergetelijk festival neer te zetten, inclusief de indrukwekkende hard techno line-up.

Onder de eerder bevestigde namen bevonden zich al: AZYR, BIIA, BLK., CERA KHIN, DJSTINGRAY, HANNAH LAING, KETTAMA, KOBOSIL, KLANGKUENSTLER, PARTIBOI69, REBEKAH en SARA LANDRY. In het eerste kwartaal van 2024 nog vele andere grote namen aan deze indrukwekkende lijst toegevoegd.

Met maar liefst vijf verschillende podia, waaronder Malta’s iconische Fort St Elmo, heeft de organisatie ook aangekondigd dat er meerdere bootfeesten zullen plaatsvinden tijdens het driedaagse evenement. Met een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor twee boottochten per dag, verwacht de organisatie dat de tickets binnen enkele uren na de start van de verkoop uitverkocht zullen zijn.

De organisatie heeft vandaag de volgende namen toegevoegd aan de line-up:

ADRIAN MILLS / AIDEN / ALEX FARELL / AnD / APHØTIC / AZYR / BAD BOOMBOX / BARONVON TRAX / BIIA / BILLY / DOES / BLAWAN / BLK. / CERA KHIN / CLOUDY / CRYPTOFAUNA/ CYBERSEX / DION / DJ G2G / DJ SPIT B2B MELL G / DJ STINGRAY / DJ YARAK / DREAM DJ TEAM / EMILIJA / FRANCOIS X / HANNAH LAING / JACIDOREX / JAN VERCAUTEREN / JAPAU / KANDER / KETTAMA / KLANGKUENSTLER / KOBOSIL / KORSE (FASTER HORSES B2B KANDER) / LEAHA / LESSSS / LOCKED CLUB / MISS BASHFUL x DBBD / OMAKS / PARTIBOI69 / RBX / REBEKAH / SARA LANDRY / SIKOTI / SITA / SLIM SOLEDAD / SMAC U / SOMEWHEN / STAN CHRIST / TDJ / THE CHRONICS / UPPER90 / VCL B2B DXPE / VENDEX / VERA GRACE / X-COAST

Registreer je hier voor de voorverkoop van tickets en pakketten.

De ticketverkoop voor XXL MALTA gaat op vrijdag 3 november om 10 uur van start. Wil je zeker zijn van je plek op dit unieke evenement? Registreer je dan nu alvast hier voor de pre-sale.