Op zaterdag 13 april 2024 is het weer zover ! Het “We are IT festival” is terug op Thuishaven. Het leukste festival van 2023 is terug. De winter editie was een groot succes. Maar het festival is toch wel iets unieks.

Dit is een mooie kans voor diegene die die gloriedagen bewust hebben meegemaakt, om die unieke sfeer te herbeleven. De jongere generatie is natuurlijk ook van harte welkom om de unieke sfeer van die tijd te proeven. De begrippen totale gekte, vrijheid, en natuurlijk true en real house music, hebben de fundamenten gelegd voor de meest iconische uitgaansperiode ooit waarbij Amsterdam en Nederland definitief op de kaart zijn gezet als grondleggers van de wereldwijde dance revolutie.

Er is natuurlijk ook weer een stage met alle legendarische residents van de Roxy. In het begin van de jaren 90 1990-1999 was Club RoXY samen met de iT IT_(club) en De Waakzaamheid De_Waakzaamheid een van de belangrijkste clubs van de house- en techno scene in Nederland. En die sfeer gaan wij terugbrengen.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zal ook Summer of love, één van Nederlands populairste house classics concepten, met het hosten van stage 3 aansluiten om de feestvreugde te vergroten en zeer waarschijnlijk door het spreekwoordelijke dak heen te laten gaan!

Je raad het al, een legendarisch dag is in de maak. Mis dit festival niet!

WE ARE IT FESTIVAL 2024
Thuishaven[terrein]
Real House & Club Classics 89/05
Zat.13.04.2024 – 13.00 – 23.00 uur

Er is natuurlijk ook weer een Stage met alle ROXY residents!

Frankie Bones [USA]
Jean [It set]
Marcello
Joost van bellen
Dimitri
Erick E
Remy Unger
Guan Elmzoon
Isis
Roog
Lucien Foort
Alexander koning
KC the Funkaholic
Jurgen
Lars Johansson
Rob Boskamp
Divine
Micky Hurts
Albert
Silverius
Sergio Tessers

Mc Pryme
Mc Complicated

Tickets:
Event: https://www.facebook.com/events/880792787009645
Site: www.thebeginningofhouse.nl