Na eerder slechts het tipje van de sluier te lichten heeft Armin van Buuren gisteravond in A State of Trance Radio de volledige line-up van het gelijknamige festival bekendgemaakt. Naast Van Buuren zelf staat het affiche vol met zowel Nederlands toptalent als internationale supersterren binnen de trance en daarbuiten. A State of Trance kondigde eerder deze zomer hun aanstaande verhuizing naar Rotterdam aan met een spectaculair optreden in de Zalmhaventoren. A State of Trance vindt op 23 en 24 februari 2024 voor het eerst plaats in Ahoy in Rotterdam. Het evenement wordt georganiseerd met als thema DESTINATION, waarmee de stad Rotterdam zich direct in de internationale schijnwerpers zet als wereldwijde epicentrum van de dance muziek.

De line-up van A State of Trance biedt dit jaar een grote variëteit aan artiesten zonder te ver van de kern van het merk af te wijken. Armin van Buuren zal beide dagen optreden en heeft ook dit jaar weer speciale plannen in de maak voor zijn sets. Naast Van Buuren zullen verschillende Nederlandse DJs optreden in Ahoy, onder anderen Colyn, Ferry Corsten, HI-LO, en Ruben de Ronde staan op de line-up. Daarbij biedt A State of Trance DESTINATION een podium voor de volgende generatie trance artiesten, waaronder Benwal, Eva Vrijdag, Laura van Dam en SUPERSTRINGS. Als klap op de vuurpijl zullen W&W hun rentree maken met hun trance alter ego NWYR.

Gedurende de afgelopen twee decennia is het merk van Van Buuren erin geslaagd een van dé toonaangevende namen binnen de elektronische muziek te worden. Met de verhuizing naar Rotterdam staat A State of Trance nu aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in haar bestaan. Het evenement breidt dit jaar uit van een eendaags festival naar een volledige weekend ervaring, en introduceert voor het eerst het A State of Trance Hotel en een dagprogramma met onder andere panels, masterclasses en pre-parties in het verschiet. Tienduizenden (internationale) fans zullen naar verwachting op vrijdag naar Ahoy Rotterdam afreizen voor wat de geschiedenisboeken in zal gaan als de eerste bladzijde in het volgende hoofdstuk van A State of Trance.

A State of Trance
Ahoy, Rotterdam
23 & 24 februari 2024
22:00 – 06:00 uur

Tickets

De laatste fase van de ticketverkoop voor A State of Trance DESTINATION in Rotterdam is inmiddels ingegaan, tickets zijn beschikbaar via festival.astateoftrance.com/tickets. Weekendtickets zijn beschikbaar vanaf €145,00 (ex fee) en de prijzen voor dagtickets beginnen bij €69,00 (ex fee).

A State of Trance Hotel

Het officiële A State of Trance Hotel is volledig uitverkocht, wel zijn er nog verschillende hotel pakketten beschikbaar via deze website. In deze webshop kunnen combi-pakketten worden aangeschaft voor tickets en hotelovernachtingen in verschillende hotels in Rotterdam.

Line-up vrijdag (A-Z)

anamē | Armin van Buuren | AVIRA | Ben Gold | Ben Nicky Presents Emotional Havoc | Benwal | Bryan Kearney | Colyn | Cubicore | Eva Vrijdag | Factor B | Innellea | John Askew | Laura van Dam | Maddix | Mees Salomé | Miss Monique | MORTEN | MRPHLNDR | nilsix | Nina de Koning | NWYR | Omiki | Rose Ringed | Space Motion | SUPERSTRINGS | Will Atkinson

Line-up zaterdag (A-Z)

8KAYS | Allen Watts | Amy Wiles | Argy | Armin van Buuren | AVAO | Ben Hemsley | Billy Gillies | Cold Blue | Cosmic Gate | C-systems | Coeus | David Forbes | Farius | Ferry Corsten | Hel:sløwed | HI-LO | John O’Callaghan | Kyau & Albert | Maria Healy | Nifra | P.O.S. | Paul Denton | Pretty Pink | ReOrder | Ruben de Ronde | Sneijder presents ALT1 | Solarstone | Trance Wax | Vini Vici b2b Infected Mushroom

Volledige line-up (A-Z)

8KAYS | Allen Watts | Amy Wiles | anamē | Argy | Armin van Buuren | AVAO | AVIRA | Ben Gold | Ben Hemsley | Ben Nicky Presents Emotional Havoc | Benwal | Billy Gillies | Bryan Kearney | Cold Blue | Colyn | Cosmic Gate | C-systems | Coeus | Cubicore | David Forbes | Eva Vrijdag | Factor B | Farius | Ferry Corsten | Hel:sløwed | HI-LO | Innellea | John Askew | John O’Callaghan | Kyau & Albert | Laura van Dam | Maddix | Maria Healy | Mees Salomé | Miss Monique | MORTEN | MRPHLNDR | Nifra | nilsix | Nina de Koning | NWYR | Omiki | P.O.S. | Paul Denton | Pretty Pink | ReOrder | Rose Ringed | Ruben de Ronde | Sneijder presents ALT1 | Solarstone | Space Motion | SUPERSTRINGS | Trance Wax | Vini Vici b2b Infected Mushroom | Will Atkinson