Kris Kross Amsterdam, Frenna, Emma Heesters, DIØN, Gunz 4 Hire, Sub Zero Project en Rebelion. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op zondag 5 mei een fantastische show komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival. Maak je klaar voor een onvergetelijke Bevrijdingsdag op de Wijthmenerplas in Zwolle met alles wat je op een groot festival mag verwachten: van mega podia en dikke vuurwerkshows tot een next-level chill-area en natuurlijk de allerbeste (live)acts van dit moment!

Bekijk hieronder het complete programma voor zondag 5 mei 2024 en zorg dat je a.s. zaterdag 20 januari om 11:00 uur klaar zit om jouw Early Bird tickets te bemachtigen met de dikste korting op www.dance4liberation.nl

Main Area (A-Z)

Afro Bros ‣ Bankzitters ‣ Bizzey  ‣ Bram Krikke, Stefan & Sean ‣ Buren van de Brandweer ‣ Dante Klein ‣ Darris ‣ Emma Heesters ‣ FeestDJRuud ‣ Frenna ‣ Kris Kross Amsterdam ‣ Mula B ‣ Roxy Dekker ‣ Trobi ‣ Host: Boogshe

Hard Area (A-Z)

Audiotricz ‣ D-Block & S-Te-Fan ‣ E-Force ‣ Gunz for Hire [Welcome To Sin City] ‣ MANDY ‣ Raptvre ‣ Rebelion ‣ Sound Rush ‣ Sub Zero Project ‣ Voidax vs. Udex ‣ Warface ‣ Host: Da Syndrome

Techno Area (A-Z)

DIØN ‣ Don Woezik ‣ GD_Connect ‣ GI.O ‣ Ketting LIVE ‣ NineTed ‣ Parfait ‣ Stan Christ

Ticketverkoop (pak die korting!)

Aanstaande zaterdag (20 januari 2024) start om 11:00 uur de Early Bird ticketverkoop voor Dance4Liberation. Early Bird tickets kosten slechts €22,75 (ex. Fee) en zijn zéér beperkt beschikbaar. Hoe eerder je je ticket(s) koopt, hoe goedkoper ze zijn, wacht dus niet te lang en pak die korting! Tickets zijn alléén verkrijgbaar op www.dance4liberation.nl.

Aftermovie 2023

Dance4Liberation is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk succes. Vanuit alle hoeken van het land verwelkomden we afgelopen jaar bijna 30.000 dance liefhebbers op de Wijthmenerplas in Zwolle om samen – en met alle leeftijden – de vrijheid te vieren. Check hier de speciale Aftermovie van 2023 en kom alvast lekker in de stemming.

Algemene Info:

Event: Dance4Liberation Festival

Date: zondag 5 mei 2024 (Bevrijdingsdag)

Locatie: Wijthmenerplas, Zwolle

Tijden: 12:00 – 23:00 uur

Website: www.dance4liberation.nl 

Toegankelijk voor alle leeftijden