Audio Obscura bereidt zich voor op de zomer en onthult vandaag de eerste fase van de line-up voor hun festivaldebuut. Op 24 augustus tovert de evenementenorganisator de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor het eerst om tot een intiem festivalterrein en brengt een mix van internationale artiesten, lokaal talent en festivalgangers samen. Bezoekers kunnen tijdens het evenement genieten van de cutting-edge sounds en buitengewone performances van dance sterren waaronder The Martinez Brothers, Dixon, Carlita, Chris Stussy, AMÉMÉ, en Partiboi69. Ook Rotterdamse artiesten Benny Rodrigues, Cincity, Moody Mehran en Suze Ijó en talenten DJ Holographic en Lucky Done Gone zullen op 24 augustus de podia betreden.

De pre-registratie voor de pre-sale op 30 januari start vanaf vandaag op www.audio-obscura.com

Pre-registratie + meer informatie.

De grensverleggende evenementen van Audio Obscura, waar bijzondere locaties, internationale talenten, en unieke producties samenkomen, zijn onmiskenbaar in de Nederlandse dance-industrie. Met Audio Obscura Festival streven ze dit jaar ernaar de lat nog hoger te leggen.

De Van Nelle Fabriek, UNESCO Werelderfgoed locatie, biedt het perfecte decor voor het allereerste festival van Audio Obscura. Ook voor de fabriek is het festival een primeur, waar op 24 augustus voor het eerst een festivalterrein met meerdere binnen- en buitenpodia gebouwd zal worden. Hier komen de stages, het geluid en de bezoekers volledig samen met de architectuur van de Van Nelle Fabriek. De mainstage bevindt zich onder de diagonale transportbruggen van de fabriek en vormt het middelpunt van het festival. Op 24 augustus zijn deze bruggen het symbolische hart van Audio Obscura Festival.
De aankondiging van de indrukwekkende eerste namen is slechts het begin van de plannen van Audio Obscura. De volledige line-up wordt op een later moment bekendgemaakt. Fans die geen tickets willen mislopen kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren voor de pre-sale via www.audio-obscura.com. De reguliere verkoop start op 1 februari.