Na een flinke verbouwing kondigt nachtclub Shelter Amsterdam vol trots de heropening aan van de gerenoveerde locatie. De club, die onderdeel uitmaakt van de A’DAM Toren, heeft niet alleen een indrukwekkende transformatie ondergaan in look-and-feel, maar introduceert ook een bredere muziekprogrammering, wat voor een vernieuwde ervaring zorgt. Als onderdeel van de herlancering introduceert Shelter indrukwekkende LED-panelen op het plafond. Deze cutting-edge technologie creëert een dynamische, visuele omgeving, gesynct met de muziek en de energie van het publiek. Dit geeft clubgangers een meeslepende ervaring die verder gaat dan de traditionele club setting. Shelter heropent het iconische luik naar de kelder van de A’DAM Toren op 9 februari.

De fysieke transformatie van de club omvat een zorgvuldige renovatie die de atmosfeer en beleving naar een nieuw niveau tilt. De herontworpen ruimte is ontworpen met de nadruk op sfeer, licht en geluid om een ongeëvenaarde ervaring te bieden die de verwachtingen overstijgt.

Met de heropening introduceert Shelter een bredere en diverse programmering. Van de vertrouwde (minimal) house sound tot trance, afro house, italo disco en techno. Shelter omarmt verschillende genres en biedt een podium voor zowel nieuwe als gevestigde namen. Dit zorgt voor een dynamische en boeiende muzikale ervaring voor iedereen.

Als geboren en getogen Amsterdammer voel ik dat de stad deze verandering nu nodig heeft. Een kwalitatief goede club waar meerdere muziekstijlen in het programma samenkomen. De tweede zaal gaat hierin een belangrijke rol spelen. Ik kan niet wachten tot die eerste plaat wordt gelegd en iedereen onze kleurrijke re-branding terug gaat zien in ons nieuwe led plafond. 9 februari zal een mooie beloning worden voor iedereen die hier met hart en ziel de laatste tijd aan heeft gewerkt.”, aldus Zep Fransen, General Manager bij Shelter.  

Kaarten voor de opening op vrijdag 9 februari zijn beschikbaar via deze link