By the Creek, een van de meest veelzijdige festivals van Utrecht, kondigt met trots het volledige programma aan voor het weekend van 6 en 7 juli 2024 op Recreatieterrein Middelwaard in Vianen. Dit tweedaagse muziekfestival belooft een ervaring te worden waarbij het publiek niet hoeft te kiezen tussen verschillende genres, maar juist de vrijheid krijgt om te genieten van een diverse line-up in een even gevarieerde omgeving. Waar artiesten als ADF Samski (live), Azyr, Benny Rodriques, Cynthia Spiering, HorsegiirL, Jonna Fraser (live), Klangkuenstler, MCR-T, Rebekah, TOMAN en vele anderen zullen optreden. 

By the Creek staat bekend als een festival van uitersten, waar voor ieder wat wils is. Van de top van de Nederlandse urban bij hosting Wasserette tot house-tunes die het strand vullen bij hosting Nachtcollege, en van snelle trance-hits bij hosting ZeeZout tot de meest indrukwekkende techno-stage van het land onder het viaduct bij hosting BASIS. Vier genres verdeeld over vier area’s vieren de diversiteit en verschillende smaken op de bijzondere locatie van Recreatieterrein Middelwaard. 

Het volledige programma per dag is als volgt: 

Zaterdag 6 juli; 

Azyr, Bad Boombox, Benny Rodrigues, Bilal Wahib (live), Colin Benders, Courtesy, Cynthia Spiering, D-opss & Issairo (live), Delano Legito, Dieux Père, EDDIETHEHOST, Jack Tiller, Jonna Fraser (live), Juliana X, Laure Croft, Locklead (live), MCR-T, Murk, Nayla, Philou Louzolo, Rayzir, Rebekah, Rikhter (live), Rockefellababe, Samuel Deep, Slimfit, TOMAN, Twiena, Tyra Talisa, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Wasserette Soundsystem, WEF, X-Coast. 

Zondag 7 juli; 

ADF Samski (live), Alignment, angelboy, Benny Rodrigues, Bizzey (live), Bokoesam (live), Chris Liebing, Cynthia Spiering (house set), De Sluwe Vos, DIØN, Divine Souls, Don Woezik, Fano, HorsegiirL, Jahwin, Joëlla Jackson, Karim Soliman, Kim April, Klangkuenstler, Kybba, MC Claudio, Menesix, Miss Bashful x DBBD (live), Miss Djax, Moody Mehran, Nems, NOELL3 (live), OG Karin, SHE, Sophie Bruin, Superstrings, Tribal Kush, Wasserette Soundsystem. 

De reguliere ticketverkoop begint op 12 februari 2024 om 12:00 uur via de officiële website van het evenement: www.bythecreekfestival.com.

Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Na een succesvolle exclusieve pre-sale zijn alle weekendtickets en meer dan de helft van alle zaterdag- en zondagtickets al verkocht. 

By the Creek

Datum: 6 & 7 juli 2024 

Tijden zaterdag: 12:00 – 23:00 uur

Tijden zondag: 13:00 – 23:00 uur

Locatie: Recreatieterrein Middelwaard, Vianen