Het grootste dance-en popfestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld geven het programma kleur tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei. Van internationale wereldartiesten als Afrojack en Timmy Trumpet tot Nederlandse topacts als Antoon, Joost, Marco Schuitmaker, Suzan & Freek en meer. 

Met zoveel bekende artiesten, 13 podia en drie festivaldagen pakt Freshtival Weekend wederom uit. Afrojack (nummer 7 in de DJ Mag Top 100), Timmy Trumpet (nummer 6), W&W (nummer 16) en feel-good duo Lucas & Steve verschijnen op de mainstage dit jaar. Maar ook de allergrootsten uit de pop, techno, hardstyle en urban zorgen voor de voetjes van de vloer. Denk aan 6EJOU (Hybrid Live), Antoon, Boef, Brennan Heart, Dual Damage, Joost, Kraantje Pappie, Maddix, Marco Schuitmaker, Zoë Tauran en meer.

Nieuw op het terrein

Naast dat vele artiesten hun debuut maken op het terrein, zijn ook enkele podia er voor het eerst. Eén daarvan is de gloednieuwe hard techno area genaamd Hypnose. 

Grootste dance festival van Oost-Nederland

Het festival trekt naar verwachting ook dit jaar weer ruim 60.000 festivalgangers vanuit heel Europa naar Enschede. Verspreid over drie festivaldagen en een festivalcamping belooft het festival de grootste artiesten, prachtig entertainment en spectaculaire eindshows. Zowel de zaterdag als de zondag worden afgesloten met speciale closingsshows vol vuurwerk. Timmy Trumpet heeft dit jaar de eer om de zaterdag af te sluiten. 

De eerste 3 ticketfases waren in rap tempo uitverkocht. Op dit moment zijn er nog tickets verkrijgbaar in fase 4. De volledige line up is te vinden op www.freshtival.nl

Headliners Freshtival Weekend 2024: 6EJOU (Hybrid Live), Afrojack, Antoon, Boef, Brennan Heart, Curbi, D-Block & S-Te-Fan, Da Tweekaz, Joost, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Marco Schuitmaker, Mike Williams, Mula B, Radical Redemption, Ran-D, Snelle, Suzan & Freek, Timmy Trumpet, W&W, Will Sparks en Zoë Tauran.