Dream Village Festival heeft zichzelf na de vorige twee edities weer duidelijk op de kaart  gezet. Met eerdere optredens van o.a. David Guetta, Afrojack, Hardwell, SEFA, Rooler & véél meer is  het muziekfestival een waar begrip in Breda, maar ook ver daarbuiten. Dit jaar is het festival terug op  zaterdag 14 september, op het Lage Aard, te Bavel.  

ALLE STIJLEN OP ÉÉN DAG

Na jaren lang een weekend festival te zijn geweest, kondigt de organisatie aan dit jaar groter dan ooit  uit te pakken op één dag: zaterdag 14 september. “We hebben gemerkt dat de eenheid van een  crossover-festival gemist werd. Niet alleen door ons, maar ook door onze bezoekers. Om die reden  hebben we besloten alle stijlen weer aan te bieden op één dag.”, aldus de organisatie.  

Tijdens het festival wordt er EDM, House, Hardcore, Hardstyle, RAW, Pop & Nederlandstalig  geprogrammeerd op meerdere stages. Door de brede muzikale programmering, is het een festival  waar je met de hele vriendengroep naartoe kunt.  

GROTE (INTER)NATIONALE NAMEN 

Niemand minder dan David Guetta, de nummer 1 DJ van de wereld, heeft vorig jaar het podium van  Dream Village gestaan. Het festival had het genoegen om hem aan te kondigen met de énige show in  de Benelux in 2023. Ook artiesten als Afrojack, Hardwell, SEFA, Paul Elstak & véél meer hebben  waanzinnige shows gegeven tijdens eerdere edities van Dream Village.  

Wie er dit jaar afreizen naar Bavel, houdt de organisatie nog even voor zichzelf. “We hebben vooral  gekeken naar de beste mix van de grootste namen. Omdat we een cross-over festival zijn, is het  belangrijk dat iedereen uit een vriendengroep zich kan vermaken. Voor ieder wat wils dus!”, aldus de  organisatie.  

EXLCUSIEVE 72-UUR DURENDE PRE-SALE  

De “72HOUR Pre-sale” start op vrijdag 1 maart om 12:00 via www.dreamvillage.nl. Blind birds zijn de  eerste tickets en zijn te koop voor slechts €35,- (ex. fee). Je kunt je pre-registreren voor de pre-sale via  www.dreamvillage.nl.  

Bezoekers hebben maar 72 uur de tijd om een kaartje te bemachtigen, want de pre-sale sluit weer op  maandag 4 maart om 12:00 uur.  

DREAM VILLAGE 2024 

Datum: Zaterdag 14 september 2024

Tijd: 13:00 – 23:00 uur  

Locatie: Lage Aard, Breda 

Minimum leeftijd: 18 jaar