Met het festivalseizoen van 2024 in aantocht is Nicky Romero klaar om het feest te laten beginnen met zijn nieuwe track “All Night Long”. De legendarische DJ en producer is op zijn best met deze release, waarbij hij zijn progressieve house roots combineert met een meer pop-georiënteerde sound om percussie synths en upbeat pianomelodieën. De zang en de lyrics vullen de plaat perfect aan en zorgen ervoor dat het publiek zeker in beweging komt op veel van zijn komende festival- en clubsets. “All Night Long” werd door Romero voor het eerst gedraaid op UMF in 2023 en dient als een perfecte inleiding op zijn aanstaande Ultra Music Festival-optreden dit jaar in maart.

Na de wereld op zijn kop te hebben gezet met eerste hits zoals “Legacy” met Krewella, “Like Home” met NERVO en de #1 single “I Could Be The One” met Avicii, bewees Nicky Romero al snel dat zijn talent altijd in ontwikkeling is en zal blijven. Na de lancering van zijn Protocol Recordings platenlabel in 2012, zette de gerenommeerde performer, producer en labelbaas zijn persoonlijke successen voort met een reeks spraakmakende releases, variërend van samenwerkingen met Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Jonas Blue en Hardwell tot remixen voor onder andere Bebe Rexha, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne, Calvin Harris en RAYE. Naast het presenteren van zijn label roster via zijn wekelijkse Protocol Radio show blijft Nicky Romero zich vernieuwen en ontwikkelen. Met zijn jaarlijkse “Nicky Romero & Friends” ADE showcase en de lancering van Monocule alter-ego, blijft hij bewijzen dat hij in staat is om grenzen te verleggen. Met elke show zet hij een concept neer, waar hij de lat hoog legt; eind 2023 met zijn allereerste solo show – “Nightvision” en zijn nieuwste release ‘All Night Long’.

Nu uit op Protocol Recordings – luister hier naar ‘All Night Long’.