Na jaren van afwezigheid was het zaterdag 4 november 2023 eindelijk zover een nieuwe editie van The Original Warehouse Rave in de Graanfabriek te Groningen was een feit.

Het was gelijk weer een dik feest en de sfeer was ongekend goed net zoals de vorige edities in de Suikerunie, deze speciale editie in de Graanfabriek overtrof al onze verwachtingen.

De unieke industriële locatie is perfect voor het concept. Een grote vette dansvloer en een mooie chill out zijn de juiste ingrediënten voor een mooi classics feest.

The Beginning en Taped gaan voor deze nieuwe editie alles uit de kast trekken om je weer helemaal terug te nemen naar de jaren negentig en de begin jaren van het millennium, de periode die zo ongelooflijk belangrijk is geweest en de fundering is voor de hedendaagse dance cultuur.

Verwacht de beste artiesten, geluid, decoraties, licht en visuals voor een optimale beleving zoals jullie dat van ons gewend zijn.

Er zijn slechts beperkt aantal tickets beschikbaar en gezien het enthousiasme en de bestellingen in het verleden is de verwachting is dat deze weer hard zullen gaan.

Seeing is believing, lets’s rave.

The Beginning & Taped pres.
The Original Warehouse Rave

House, Techno, Oldskool, Rave & Acid Classics 89/05
Zat 06.04.2024 – 21.00 – 05.00 uur
Graanfabriek – Groningen

Tickets: https://bit.ly/TheOriginalWarehouseRave2024
Event: https://www.facebook.com/events/732312568757704

Line-up:

Gizmo
Spider Willem
Ronald Molendijk
G-Town Madness (Rave Set)
Jaydee
Buzz Fuzz
Alexander Koning
Ven
Miss Mana
The Binary Mind

Visuals: Closed Eye Visions