Na een periode van introspectie sloot de veelgeprezen producer van elektronische muziek Denis Sulta 2023 af met de release van ‘World Of Flies’, een plaat die zijn veelzijdigheid niet alleen als producer demonstreerde, maar ook als songwriter en zanger. Nu de lente bloeit, begint Denis Sulta aan een nieuw hoofdstuk met zijn nieuwste creatie, ‘Ostia.’

Deze levendige single vertegenwoordigt een frisse muzikale richting met behoud van Sulta’s oorspronkelijke geluid, waarbij balearische ritmes, arpeggio-melodieën en meeslepende synth-harmonieën worden gecombineerd tot een aanstekelijke, zonovergoten groove – de typische Sulta-combinatie die fans kennen en waarderen.

“Ostia is voor mij een echte terugkeer naar het Sulta-geluid waar ik me op mijn gemak bij voelde, maar met een iets nieuwere set vaardigheden en een ander einddoel. Beïnvloed door de Zweedse legendes DJ Seinfeld & Storken en Danny Snowden. Ostia is een klein stadje net buiten Rome, de titel van het nummer heeft er niets mee te maken. “

Met elke beat bevestigt ‘Ostia’ Denis Sulta’s meesterschap als producer en verstevigt zijn status als maker van vrolijke, meeslepende muzikale ervaringen. Het nummer nodigt luisteraars uit in een wereld van zonovergoten euforie, met de belofte hen naar een plek van pure gelukzaligheid te brengen. Deze single toont niet alleen de evolutie van Denis Sulta als kunstenaar, maar verwijst ook naar het grenzeloze potentieel van zijn creatieve visie.

Terwijl Denis Sulta aan dit opwindende nieuwe hoofdstuk in zijn muzikale reis begint, dient ‘Ostia’ als een bewijs van zijn voortdurende evolutie als artiest en zijn niet-aflatende toewijding om grenzen te verleggen in het elektronische muzieklandschap.

‘Ostia’ is de opzwepende soundtrack die we nodig hebben om ons uit onze winterblues te dansen. Met een onweerstaanbare energie, meedogenloos momentum en levendige sfeer, is de single het vervolg van de triomfantelijke terugkeer van Denis Sulta, dat een onvergetelijk sonisch avontuur als geen ander belooft te worden.

‘Ostia’ is nu beschikbaar op alle grote streaming platforms.