Dompel jezelf onder in de kleurrijke 23ste editie van het City of Dance festival, dat plaatsvindt op 12, 13 en 14 juli 2024 op het festivalterrein aan de Oude Veerseweg in Middelburg.

Met meer dan 200 artiesten verdeeld over 6 podia wordt dit evenement een onvergetelijke muzikale reis, waar je jezelf kunt laten meevoeren in een zonovergoten festivalparadijs aan de Zeeuwse kust.

De line-up is dit jaar is diverser dan ooit. Van megasterren tot opkomende talenten – met meer dan 200 artiesten uit verschillende genres is er voor elk wat wils.

Terwijl de ene festivalganger zijn hart ophaalt met de aanstekelijke deuntjes van Broederliefde en Sigourney K, staat de ander met hart en ziel te stampen op de fenomenale sets van La Fuente, Bizzey of Paul Elstak.

Voor de liefhebbers van een stevige beat is er de Hardstyle Stage, waar namen als D-Sturb, Spitnoise, Dual, Damage, Bloodlust en Aversion de sfeer zullen bepalen.

Voor de techno liefhebbers is er muziek van Ketting (LIVE), Remy en Cynthia Spiering.

Laten we zeker niet vergeten dat liefhebbers van foute hits, confetti en polonaises hun hart kunnen ophalen bij Theatro.

Een unieke festivalervaring staat voor je klaar! City of Dance verwelkomt jaarlijks meer dan 15.000 festivalgangers vanuit alle hoeken van Europa, die samenkomen voor drie dagen vol spectaculaire artiesten, entertainment en adembenemende closing show met grandioos vuurwerk. Maar het festival biedt meer dan alleen muziek – met extravagante straattheateroptredens en kleurrijke shows bij Theatro, wordt de kunst- en cultuurscene ook volledig omarmd.

Het draait allemaal om saamhorigheid! City of Dance streeft ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren, waarbij bezoekers zich verbonden voelen en samen op ontdekkingsreis gaan tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Van make-overbooths tot knotsgekke winkeltjes, van DJ-workshops tot ontspannende massages, en natuurlijk een uitgebreide selectie aan culinaire hoogstandjes – het festival heeft voor elk wat wils. Laat je opmaken bij de make overbooth, breng een bezoekje aan de knotsgekke plee store, oefen je DJ-skills bij de Zeeuwse Muziekschool.

Mis deze kans niet! Geniet van de voordelige ticketprijzen en wees er snel bij om jouw plekje voor de 23e editie van het City of Dance festival te bemachtigen! Of je nu een dagje wilt komen dansen of het hele weekend wilt feesten, er zijn verschillende ticketopties om aan jouw behoeften te voldoen. Wees er snel bij voordat de laatste zaterdag-, weekend- en zondagtickets uitverkocht zijn! Alle informatie over prijzen, openingstijden en ticketopties is te vinden op onze website.

City of Dance kondigt met trots de volledige line-up aan:

Headliners  City of Dance weekend Weekend 2024

Broederliefde, Sigourney K,  La Fuente, Bizzey, Paul Elstak, Turfygang, Freddy Moreira, Deff Rhymes , K-Liber, Ketting (LIVE ), Cynthia Spiering, Remy, D-Sturb, Spitnoise, Dual Damage, Bloodlust, Aversion, The Purge, Dikke Baap e.v.a.

City of Dance festival: 12, 13 en 14 juli 2024 Oude Veerse weg Middelburg

Meer info: https://www.cityofdancefestival.nl

Foto’s: https://www.cityofdancefestival.nl/pictures

Ticketverkoop: https://www.cityofdancefestival.nl/tickets