Straf_werk festival blijft een icoon onder de zomerse tech-house evenementen, en dit jaar is geen uitzondering. De langverwachte line-up voor de 2024-editie is eindelijk onthuld en belooft een stevige mix van gevestigde namen en een selectie van de tofste aanstormende talenten. Een voorproefje van wat je te wachten staat: Amelie Lens, Fideles, FISHER, Franky Rizardo, Innellea, Paula Temple, Samuel Deep, en nog veel meer.

Op 17 augustus transformeert het Havenpark opnieuw tot het muzikale domein van straf_werk. Met de voorverkoop en early bird tickets al uitverkocht, wordt een full house verwacht met 20.000 enthousiaste bezoekers van over de hele wereld. Het festival, met zijn vijf verschillende podia, biedt een ervaring die verder gaat dan alleen muziek; het belooft nieuwe ontmoetingen, gedeelde liefde voor muziek en een onvergetelijke tijd.

De volledige line-up van A-Z: Adiel, Amelie Lens, Ammé, D Stone, Delano Legito, Easttown, Fideles, FISHER, Franky Rizardo, Henrik Schwarz [live], Innellea, Jesse Maas, Joëlla Jackson, Julian Anthony, Justin Tinderdate, LEIA, Len Faki, Lucky Done Gone, Mees Salomé, Miss Bashful x DBBD, Moxes, Pablo Bozzi, Paula Temple, Philou Louzolo & Cincity, Raven, Sam Paganini, Samuel Deep, Spacer Woman, SYREETA.

Kaarten zijn hier te koop.

straf_werk festival 2024
Havenpark, Amsterdam
17 Augustus 2024
12:00 – 23:00 uur
Dit evenement is 18+