Op 6 en 7 september 2024 vindt er een nieuwe editie plaats van het Draaimolen Festival. Vandaag zijn er 82 acts aan de line-up toegevoegd.

De hosting partners voor vier van de zes stages waren al bekend: Draaimolen favoriet KI/KI neemt voor het eerst de mainstage in handen onder de naam STR/OBE, terwijl Eris Drew & Octo Octa opnieuw de Forest Rave verzorgen. Nous’klaer Audio is een vaste waarde bij de Aura, en Blawan & Pariah zullen wederom The Pit overnemen. The Tunnel en The Chapel worden door Draaimolen zelf gehost.

Verwacht verder de Nederlandse terugkeer van Underground Resistance presents Depth Charge live (met Mike Banks & Mark Flash), die in 1989 een belangrijke rol speelde bij de opkomst van techno in Detroit.

Line-up tot nu toe:
A# LIVE | AARON J B2B OBERMAN | ALTERN 8 | ANTHONY LINELL & MATTHEIS LIVE | ANUSHKA CHKHEIDZE | ARUSHI JAIN | AUNTY RAYZOR & DJ TOBZY | BARAKA LIVE | BASTIENGOAT B2B BORED LORD | BEN SIMS B2B CARISTA | BENNY RODRIGUES | BITTER BABE B2B SURUSINGHE | BLAWAN LIVE | CARL GARI & ABDULLAH MINIAWY LIVE | CCL | CHUNKY LIVE | CIEL | CIO D’OR | CLARISA KIMSKII B2B JUANA | CRYSTALLMESS B2B TOTAL FREEDOM | DASHA RUSH B2B JAKOJAKO | DEE DIGGS | DJ BABATR B2B HYPERAKTIVIST | DJ GIGOLA B2B JOB JOBSE | DJ MARIA B2B OCEANIC | DJ PAULETTE B2B ISABELLA | DJ TRAVELLA | DJ VOICES B2B POLYGONIA | DJRUM | ERIK LUEBS LIVE | ERIS DREW | FADI MOHEM B2B MORITZ VON OSWALD | FAFF | GCOM LIVE (GLOBAL COMMUNICATION) | HERVÉ | HUNEE B2B MATTIAS EL MANSOURI | JASSS | JLIN LIVE | JULIE B2B MARIE PRAVDA | JUSTIN AULIS LONG | KANCHELI | KI/KI LIVE | KIA | KIKELOMO & A SONG FOR YOU LIVE | KYRUH | LANARK ARTEFAX LIVE | LIA PLUTONIC | LUXE PRESENTS REVERIE LIVE | LYZZA B2B SHYBOI | MAD MIRAN B2B PARIAH | MAMA SNAKE B2B MARTINOU | MELATONIN MAN LIVE | MIA KODEN B2B MJK | MUL/ANNA B2B TEQMUN | NAONE B2B SARKAWT HAMAD | NAWAZ | OBJEKT | OCTO OCTA B2B TIM REAPER | OLIVER LIEB (L.S.G.) | OLOF DREIJER | PANDORA’S JUKEBOX | PHILIPPA PACHO B2B SANDRIEN | POLAR INERTIA LIVE | ROSA PISTOLA B2B SHANNEN SP | STACKS LIVE | STONES TARO | THE DARKRAVER | TWIENA | UNDERGROUND RESISTANCE PRESENTS DEPTH CHARGE LIVE | UPSAMMY & VALENTINA MAGALETTI LIVE | VERA LOGDANIDI LIVE | VOICES FROM THE LAKE LIVE | WILL OIRSON | WILLEM & INEFFEKT LIVE | WOODY92 | YAZZUS | ZOHAR

Vrijdag tickets zijn HIER te koop. Kaarten voor de zaterdag zijn volledig uitverkocht.