Wilde Weide festival heeft vandaag het blokkenschema bekendgemaakt voor de eerste editie. Het programma bestaat uit meer dan 100 nieuwe frisse live acts en DJs. Weekendkaarten zijn nog te koop, een beperkt aantal zondagkaarten gaat woensdag 12 juni om 12:00 in de verkoop. 

Een hoogtepunt wordt zonder twijfel Mezerg, de prettig gestoorde Franse toetsenist die een wervelwind van energie en dansbaarheid het publiek in smijt. Willem van The Opposites is een nieuwe artistieke weg ingeslagen en geeft zich helemaal bloot op zijn nieuwe soloalbum. Een andere niet te missen act is de live-sensatie van het moment: Lander & Adriaan. Deze twee Belgen spelen midden in het publiek de boel helemaal aan flarden met een lichtgestoorde mash-up jam van 90s dance genres.

Wilde Weide festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli en richt zich op het ontdekken van nieuwe en verrassende live-acts uit zowel binnen- als buitenland. Het festival wordt georganiseerd door de makers van Wildeburg, op hetzelfde creatieve terrein. Drie van de podia op Wilde Weide zijn gewijd aan live-acts, terwijl er ook twee DJ-podia zijn. De podia zijn met een bescheiden formaat speciaal ontworpen om het intieme clubgevoel te vangen, maar dan op een festival.

– Wilde Weide: voer voor de muzikale omnivoor en mensen met een open blik. – 

Wilde Weide

5.6.7. juli 2024

Kraggenburg

www.wildeweidefestival.nl