Tijdens ADE 2024 keert DGTL traditiegetrouw terug naar de iconische NDSM Warehouse, met een programma dat jaarlijks wordt geprezen als de smaakmaker van het Amsterdamse showcasefestival. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober organiseert DGTL zeven shows over vier dagen, waarbij bezoekers kunnen genieten van een verrassende line-up van DJ’s en live acts.

Koop hier je tickets: http://shop.dgtl.nl.

DGTL opent het ADE-weekend met Caribou, met de eerste Nederlandse live show sinds twee jaar. De aanstekelijke energie en unieke mix van alternatieve elektronica, indierock en een vleugje jazz hebben de liveband rondom Dan Snaith spraakmakend gemaakt. De Canadees bewees eerder dit jaar met de onvervalste clubtrack ‘Honey’ dat hij als Caribou ook nog een rauwe angel heeft. Alleen dat al maakt dat Caribou op DGTL ADE een onvergetelijke ervaring wordt. Na Caribou volgt een avond vol melodieuze techno, met optredens van o.a. Colyn, Jan Blomqvist (live), Mathame, Fideles, Nicky Elisabeth en Miss Monique.

Op vrijdag zorgt Nils Frahm voor een magische avond, waarbij hij de NDSM Warehouse voor 2,5 uur omtovert tot zijn eigen Berlijnse Funkhaus-studio. Verwacht een unieke, meeslepende show waarin hij de grenzen tussen klassieke muziek en moderne elektronische klanken vervaagt, met zijn virtuoze spel op piano en synthesizers. Een betoverende ervaring die zowel fans van elektronische muziek als liefhebbers van klassiek zal aanspreken.

Het nachtprogramma is voor Bonobo en het internationale Outlier-concept. Na legendarische avonden in Manchester, Londen en New York, brengt Bonobo op 18 oktober vanaf 23:00 uur de Outlier party naar de NDSM-Warehouse, met  onder meer Lola EdoDJ TennisTSHAYoung MarcoSally CJohn Talabot en natuurlijk Bonobo zelf.

Zaterdag draait traditioneel om het extravagante We Still Believe van The Blessed Madonna. Naast The Blessed Madonna zelf, zullen ook Marie Davidson live optreden en Kenny Dope, bekend van het legendarische houseduo Masters at Work. Verwacht deze avond sets van onder anderen Avalon Emerson en Bashkka. Ook op het programma staat de excentrieke Berlijnse artiest Patrick Mason, die onlangs tijdens het DGTL Festival op de Generator Stage zijn energieke techno aan een uitzinnig publiek liet horen.

Na het kleurrijke dagprogramma wordt de nacht pikzwart, met een harder programma dat de rafelranden van industrial, hardstyle en rauwe techno opzoekt. Brutalismus 3000 presenteert hier onder de vlag ‘Brutalismus 3000 Invites’ onder meer Boys Noize, RebekahSalomeLúcia LuDJ Hyperdrive, Raven en treedt uiteraard ook zelf op.  

De afgelopen zondageditie van DGTL ADE bleek een gouden greep. Gou Talk by Peggy Gou is voor velen de perfecte manier om ADE spectaculair mee af te sluiten. Dit jaar keert Gou Talk voor een tweede maal terug, met onder meer Peggy GouBambounou, Marie Montexier, Anz, Salamanda, Spray en Brain de Palma.

Tickets & Info:

Donderdag 17 oktober
18:00 uur – 21:30 uur Caribou

Donderdag 17 oktober
23:00 uur – 07:00 uur DGTL ADE: Colyn, Jan Blomqvist, Mathame, and more

Vrijdag 18 oktober
18:00 uur – 21:30 uur Nils Frahm

Vrijdag 18 oktober
23:00 uur – 07:00 uur Outlier by Bonobo

Zaterdag 19 oktober
12:00 uur – 22:00 uur: We Still Believe by The Blessed Madonna

Zaterdag 19 oktober
23:30 – 07:00 uur Brutalismus 3000 invites

Zondag 20 oktober
16:00 uur – 01:00 uur Gou Talk by Peggy Gou

DGTL ADE 2024
17 t/m 20 oktober 2024
NDSM Warehouse, Amsterdam

Kaarten zijn HIER te koop.

Instagram – Facebook event – TikTok