Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2023 viert het internationaal driedaagse cross-over muziekfestival WiSH Outdoor (op festivalterrein de Aa in Beek en Donk) zijn vijftienjarige jubileum grootser en avontuurlijker dan ooit. Buckle dus up voor de jubileumeditie van dit jaar waarvoor de organisatie extra groots uitpakt voor de ultieme ontdekkingsreis door vier epische werelden die qua sfeer, aankleding en verbazingwekkend programma zelfs de meest doorgewinterde festivalgangers zullen verbazen, verrassen en overweldigen. Dwalende door vier adembenemende werelden kunnen ze zich in maar liefst tien area’s onderdompelen in pop, hardstyle urban, dance, techno en guilty pleasures.

Dinsdag 24 januari om 19:00 uur start de speciale 15-years anniversary ticketverkoop via de website

https://www.wishoutdoor.com/nl/tickets. De ticketkoper maakt die avond bij de aanschaf van een ticket automatisch kans op a lifetime access to WiSH Outdoor – ofwel: elk jaar gratis aanwezig bij hét avontuur van het jaar!

WISH OUTDOOR: AL 15 JAAR EEN BEGRIP IN BINNEN- EN BUITENLAND

WiSH Outdoor blaast dit jaar vijftien kaarsjes uit. De afgelopen 15 jaar heeft de ambitieuze organisatie een spraakmakend festival neergezet dat tot een gevestigde naam in de internationale evenementenkalender is uitgegroeid. WiSH Outdoor staat bekend om zijn outstanding decors, indrukwekkende line-up met onvergetelijke shows van meer dan 150 artiesten en de massive mainstage The Dedicated met de welbekende exclusieve eindshows.

VIER  WERELDEN VAN POP, HARDSTYLE, URBAN, DANCE, TECHNO & GUILTY PLEASURES

Vorig jaar heeft het festival een complete upgrade van het terrein gekregen en dit jaar, speciaal voor de jubileumeditie, krijgt het nog eens een extra boost. Met maar liefst tien area’s die zich onderscheiden qua aankleding, unieke sfeer en muziek (pop, hardstyle, urban, dance, hardstyle en guilty pleasures) is er altijd iets spannends te ontdekken. 

De bezoeker komt vanuit de Adventure Avenue uit op Central Square, het hart van WiSH Outdoor waar alles samenkomt en waar een geweldige middenbar het centrale punt van het terrein vormt vol winkels, straattheater, muziek en bars. Vanaf hier volgen de bezoekers hun eigen ontdekkingsreis naar vier werelden. Zo betreden ze The Gardens of Live en ontdekken ze de allergrootste pop en live-acts met knallende shows. Voor de hardstyle liefhebbers is er District Overdrive: een wereld van rauwe machinale kracht voor de allerbeste (en hardste) harder styles, B2B’s en unieke showcases. De tropische wereld La Favela is een heerlijke plek om te dansen en genieten van de lekkerste guilty pleasures en elektronische/techno beats. Tot slot is er nog Urban Paradise, een levendige wereld met de beste live-acts van new kids on the block uit de urban scene.

TICKET INFO

De ticketverkoop voor WiSH Outdoor 2023 start op dinsdag 24 januari om 19:00 uur (via https://www.wishoutdoor.com/nl/tickets) middels een unieke 15-Years Anniversary Ticketsale die een wel héél speciale winactie biedt! De ticketkoper maakt die avond bij de aanschaf van een ticket namelijk automatisch kans op a lifetime access to WiSH Outdoor – ofwel: elk jaar gratis aanwezig bij hét avontuur van het jaar!

Tickets & prijzen

Weekend: €108,50

Combi Saturday-Sunday: €98,50

Friday: €33,50

Saturday: €57,50

Sunday: €55,50

Sunday t/m 12 ticket: €19,50

ONLINE

Volg de website en social media (Instagram, Facebook) van WiSH Outdoor voor alle gedetailleerde festivalinfo:

Website: https://www.wishoutdoor.com/nl/home/

Facebook: https://www.facebook.com/WishOutdoor

Instagram: https://www.instagram.com/wishoutdoor/?hl=nl